[硬件] 已售!

Dom 兄, 砌唔砌到多一部動物ITX比我玩下呀, THX

引用:
原帖由 rai 於 2011/3/23 20:07 發表

sorry dom, 返工上唔到網, 睇唔到
你打我手機啦~ thx~
聽晚啦
因為今晚收工就回左家了
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 sunyung 於 2011/3/23 22:47 發表
Dom 兄, 砌唔砌到多一部動物ITX比我玩下呀, THX
445+ ASRock A785GM-LE 主板 + 4GB DDR2-800 有人hold  (kcwk)
260 套有hold 住 (bebird?)

我睇下重有無未賣......
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-3-24 02:21 發表

445+ ASRock A785GM-LE 主板 + 4GB DDR2-800 有人hold  (kcwk)

#2 美幸號 Media PC R1 ( 第一代 AMD ITX "Barebone" )
no need RAM & HDD, how much? PM me yr offer pls.

引用:
原帖由 dom 於 2011-3-24 02:21 發表

你話待售, 我仲以為你未開始賣
原來係pm

你都可以hold (reply)
因為事情有轉變了, 但係都會照原定計劃賣東西
天然系長髮眼鏡娘 最高

2GB x2 DDR2 800 要周末先弄到
我其實比較想搭埋塊 ASRock 賣的
GeForce 8200 ITX 個度就會配翻 A-DATA DDR2-800 1GB x2 賣 , 當然如果你覺得唔合心水 要拆散賣都可以
天然系長髮眼鏡娘 最高

lctang 係咪要隻 Tranquillo ,
rai 少 要隻牛 我今日唔方便 Trade

老細係office 我行唔開
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-3-24 12:09 發表
lctang 係咪要隻 Tranquillo ,
rai 少 要隻牛 我今日唔方便 Trade

老細係office 我行唔開

你幾時得就下午 PM 我, 我上 office 都得 :

即係仲有咩野賣????

待售個兩部未賣
尋日老細成日係office 我唔方便講...
天然系長髮眼鏡娘 最高

有咩賣可以出聲...XD

處理中
AMD ITX 機仔

AMD Athlon II X2 260
Zotac GF8200 ITX (沒有安 開核 BIOS , 非official BIOS 我不會試!)
2GB (1GBx2) A-DATA Gaming DDR2-800
640GB WD Cavier SE (比 Hitach 500GB 涼)
部機 睇翻d label 係 09 年砌的, 不是 08年

天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-3-25 12:59 發表
處理中
AMD ITX 機仔

AMD Athlon II X2 260
Zotac GF8200 ITX (沒有安 開核 BIOS , 非official BIOS 我不會試!)
2GB (1GBx2) A-DATA Gaming DDR2-800
640GB WD Cavier SE (比 Hitach 500GB 涼)
部機 睇翻d label  ...
幾錢

引用:
原帖由 lctang 於 2011/3/24 20:02 發表

你幾時得就下午 PM 我, 我上 office 都得 :
今日 OK , 老細上左大陸
天然系長髮眼鏡娘 最高