[硬件] [吹部有無人想買 APU 機仔] MSI U270

[吹部有無人想買 APU 機仔] MSI U270

MSI U270 $ 4398 Cash /EPS ONLY

12.1” 1366 x 768
DDR3 2GB, 320GB
Wi-Fi 802.11b/g/n , Bluetooth 2.1,
Windows 7 Home Premium
6 Cell Battery,
1.4Kg (Actual Weight)

試下問下漢仔個sales 可唔可以靚仔d 個價
如果多人買既話
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-3-15 14:28 發表
MSI U270 $ 4398 Cash /EPS ONLY

12.1” 1366 x 768
DDR3 2GB, 320GB
Wi-Fi 802.11b/g/n , Bluetooth 2.1,
Windows 7 Home Premium
6 Cell Battery,
1.4Kg (Actual Weight)

試下問下漢仔個sales 可唔可以靚仔d  ...
not consider APU > $4k

如果有 APU 比 Tablet 行就正啦~~~

唔知抵唔抵
可惜我冇需要
但都多謝報料

有沒INTEL 嫁?XD
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 irvingtin 於 2011-3-15 16:07 發表
Acer有
詳看今期Pcm

識漢科人可以直接平D

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2011-3-15 18:49 發表

Acer有
詳看今期Pcm
use C-50 rather than E350

引用:
原帖由 irvingtin 於 2011/3/15 16:07 發表
Acer 部APU Tablet , 行 C-50 好似會賣 $4K ~
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 LKNim 於 2011/3/15 22:36 發表
識漢科人可以直接平D
呢個當然
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-3-15 22:54 發表

呢個當然
其實我冇咩留意NB
但兩三個月後有可能買
應該都係揀APU

引用:
原帖由 LKNim 於 2011-3-15 22:58 發表

其實我冇咩留意NB
但兩三個月後有可能買
應該都係揀APU

緊係等你自己入u果陣大學機 夠哂平