[硬件] Win 7 64bit 好很煩, 安唔到 Webcam / Flash BIOS Driver

Win 7 64bit 好很煩, 安唔到 Webcam / Flash BIOS Driver

死人都唔比人安Driver

有無得強塞Driver 入Windows
整 Flash BIOS driver 個內地人唔會整 64bit Driver 呀
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

http://www.elecmicro.com/ezp2010.htm
呢隻 EPPROM Flash Programmer
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

乜事DOM 我想問個CAM 係NOTEBOOK 定 獨立先
FLASH BIOS 問題 佢係用AWARD 定 其他先 ?

DOM 有無用WINDOWS XP MODE 做FLASH DRIVER  ?

跟機係 Win 7 x64 HP , 沒有 WinXP Mode
又要我鏟機安 Win 7 32bit
麻鬼煩
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-3-8 13:40 發表
死人都唔比人安Driver

有無得強塞Driver 入Windows
整 Flash BIOS driver 個內地人唔會整 64bit Driver 呀
而家新webcam(話免driver)都支援64bitos??

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2011/3/8 13:52 發表
乜事DOM 我想問個CAM 係NOTEBOOK 定 獨立先
FLASH BIOS 問題 佢係用AWARD 定 其他先 ?
Cam 係唔駛自己安Driver 個d USB Cam 仔
幫老細set ....佢部機行 Win 7 64bit

Flash BIOS 機仔係 EPPROM Programmer , 插 USB , flash 8腳 Winbond 25x80 個d 機仔
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011/3/8 15:11 發表

而家新webcam(話免driver)都支援64bitos??
就係唔得呀
安唔到 , 死人 64bit 話要 x64 support 既Driver
試左強制唔check 認證 Driver mode 都係安唔到

老細 話64bit 咁煩架
天然系長髮眼鏡娘 最高

乜廢柴Webcam黎架?
個EPPROM Programmer就預古董冇support啫。

引用:
原帖由 dom 於 2011-3-8 17:28 發表

就係唔得呀
安唔到 , 死人 64bit 話要 x64 support 既Driver
試左強制唔check 認證 Driver mode 都係安唔到

老細 話64bit 咁煩架
咩Q牌黎GA

引用:
原帖由 Aware 於 2011/3/8 17:34 發表
個EPPROM Programmer就預古董冇support啫。
$100 唔駛個d平野
老細係內地買  

http://www.elecmicro.com/ezp2010.htm
部 EPPROM Programmer 唔係舊野 , 係 Win 7 64bit 麻鬼煩者
問過 Lenovo 又話無 32bit 版本可以買翻, 鏟機安 32bit Ultimate 開心版
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 Aware 於 2011/3/8 17:34 發表
Vista 64bit 都有得比你強制上Driver
Win 7 直頭唔見左
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-3-8 18:04 發表

$100 唔駛個d平野
老細係內地買  

部 EPPROM Programmer 唔係舊野 , 係 Win 7 64bit 麻鬼煩者
問過 Lenovo 又話無 32bit 版本可以買翻, 鏟機安 32bit Ultimate 開 ...
而家D機都係預載64BITOS

driver unsigned?

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011/3/8 19:31 發表
driver unsigned?
關左 強制要signed driver 都安唔到
自己部機唯有安個開心版 Win 7 32bit
天然系長髮眼鏡娘 最高