[硬件] 選GT440 定HD5670好?定等6670?

重用緊4850, 真係落午了

有無好推介

引用:
原帖由 dom 於 2011-3-8 16:38 發表

忍下啦
HD5670 應該要落價啦
$700 買到 1GB GDDR5
$599 買到 512MB 版就差唔多
好似見到599 有512了..唔記得咩牌.
其他都係6x0

7x0 我不如去hd5750

不過而家考慮緊hd5760/HD5750/HD5770

引用:
原帖由 marsover 於 2011-3-8 17:48 發表

有無好推介
6850啦.., 連跨兩代, 1.3k

引用:
原帖由 marsover 於 2011/3/8 17:48 發表

有無好推介
4850 既話 $800 價位真係無咩好選擇取代到效能....

要節能d 既
HD5750 / GTS450 Green
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011/3/8 17:49 發表

好似見到599 有512了..唔記得咩牌.
其他都係6x0

7x0 我不如去hd5750

不過而家考慮緊hd5760/HD5750/HD5770
Sapphire $599 HD5670 512MB GDDR5
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-3-8 19:54 發表

Sapphire $599 HD5670 512MB GDDR5
但如果我玩GTA4/小小3D RACING. (好似冇咩QUAKE4/DOOM出了...個D我都會玩).
5670 仲夠唔夠力? 定係去5750

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011/3/8 20:58 發表

但如果我玩GTA4/小小3D RACING. (好似冇咩QUAKE4/DOOM出了...個D我都會玩).
5670 仲夠唔夠力? 定係去5750
GTA4 好難講夠唔夠....太大食

HD5670 要set 低d 1440 x 900 或以下先得
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-3-9 19:20 發表

HD5670 要set 低d 1440 x 900 或以下先得
煩了..

見到.

599--512MB 級HD5670
7XX--1GB 級HD5670 OR 唔知咩牌的 1GB級HD5750
8xx--1GB 級HD5750
999--1GB 級HD5770........我中意ASUS HD5770 設計有加固條
      OR 1GB級GTS450

點選好

512m 5750

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2011-3-9 21:58 發表
512m 5750
5750 有512的咩?!

引用:
原帖由 dom 於 2011-3-9 19:20 發表

我仲想等到GTA5