[硬件] 240e + 2GB + Zotac 6100 ITX (AM2) + Case

240e + 2GB + Zotac 6100 ITX (AM2) + Case

AMD ITX 機仔
AMD Athlon II X2 240e
2GB DDR2-800 (1GB x2 Transcend)  
LG 20x DVD Writer SATA
500 GB Hitachi SATA2 HDD
Metalware/Gigabyte MI case , 可加 Single Slot 卡 , 但主板只有 PCI-e x1 ....自行考慮
SPI 270w SFX PSU
Gelid Silm Silent AM2 @ CPU

買翻去安 Windows 就得
有無人有興趣

******* 如 QC 要黎開吹部 Test Server 用途之類可另議電聯 ********

天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

有 mATX case 橫放既case  (不可安 ITX )
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

240e有興趣,不過3250e 轉 240e 好似分別不大

100食

引用:
原帖由 ngotto 於 2011/3/1 10:01 發表
240e有興趣,不過3250e 轉 240e 好似分別不大
240e 係 2.7GHz
天然系長髮眼鏡娘 最高

$100 既話 我拿去 DK 散放好過啦
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-3-1 16:08 發表
$100 既話 我拿去 DK 散放好過啦
咁你開個價黎啦

OO DDR2...冇野lu

itx機等E350 / Llano wor

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011/3/1 17:00 發表
itx機等E350 / Llano wor
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-2-28 19:56 發表
AMD ITX 機仔
AMD Athlon II X2 240e
2GB DDR2-800 (1GB x2 Transcend)  
LG 20x DVD Writer SATA
500 GB Hitachi SATA2 HDD
Metalware/Gigabyte MI case , 可加 Single Slot 卡 , 但主板只有 PCI-e x1 ....自行考 ...
我有興趣wow~
dom 姐pm 得唔得?

240e

引用:
原帖由 poonyc 於 2011/3/1 18:15 發表

我有興趣wow~
dom 姐pm 得唔得?
散賣都得的
最大問題係 Trade 時間地點我好難就 (工作關係)

我都知塊板比較雞肋
天然系長髮眼鏡娘 最高

P.S. :
如果你唔鍾意隻 case 我可以代砌去另一d 款既 ITX Case
或者如果你有心水 ITX 板 ( 如 7025 ITX ) 我可以代砌好

但係要比多一日時間左右
吹部人限定
Windows 既話自己安啦, 我唔想比人拉
500GB HDD 可能要收回自用

不過睇下情況
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-3-8 16:40 發表
P.S. :
如果你唔鍾意隻 case 我可以代砌去另一d 款既 ITX Case
或者如果你有心水 ITX 板 ( 如 7025 ITX ) 我可以代砌好

但係要比多一日時間左右
吹部人限定
Windows 既話自己安啦, 我唔想比 ...
r u talking with me?   BTW, i only need CPU, "7025 ITX" & case any discount for 240e?   if no other choice, maybe finally i need to go to 905e