[電子電玩] 大航海時代online.... 算係我玩過之中.. 最有水準既online game..

引用:
原帖由 kclee514 於 2010-12-12 14:45 發表

依家咁低lv好難生存.... 你身邊個個都係大船,剩係船身都遮住左你成個view
e家好左d...
起碼一拖4果d唔係一架冒64拖4架商44/商64.. 而係拖d日本船
d亞洲船真係超唔合乎比例

我的技能

真係唔多夠位學......
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-12 14:49 發表
點算呀
我剛剛開 account .....
玩 tutorial 啦....幫到唔少架....仲有既然 leyland 無野做咪叫佢帶你玩囉

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-12 14:49 發表
點算呀
我剛剛開 account .....
入戰服
我有2個靚靚美幸look小號同你升lv

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-12-12 14:54 發表
真係唔多夠位學......
多你3個技能位
但你樣樣都高lv過我好多..

回復 #81 kclee514 的帖子

無錯呀 靚仔 做一次強化貴到........

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-12 14:55 發表

入戰服
我有2個靚靚美幸look小號同你升lv

但係QC QC 係探服
其他人都係嗎 ?
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-12 14:59 發表

但係QC QC 係探服
其他人都係嗎 ?
戰服係最舊同最多人果個ser

岩岩倒左3船豆... 都好.. 汁返半億.. 補貼燒船...

回復 #95 leyland1989 的帖子

有好多技能我升到10LV 忍心DEL 咗
不過好痛苦下......

回復 #99 leyland1989 的帖子

燒船 我計過最少有3億起手 唔係話好難有R15

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-12-12 15:05 發表
燒船 我計過最少有3億起手 唔係話好難有R15
上R16... 燒中飛 4億左右..

D人係唔係有米到咁.. .. 開埋隻副官船長出黎燒船... 人工平咩...

個 Client 重未Download 完.........

網上爬真係好慢
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

眼訓.. 訓教了.. 明天繼續..