[電子電玩] 大航海時代online.... 算係我玩過之中.. 最有水準既online game..

回復 #105 leyland1989 的帖子

明天見

回復 #104 dom 的帖子

係隻game 少人down ......

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-12-12 14:57 發表
無錯呀 靚仔 做一次強化貴到........
幾千萬姐..... 拉轉豆都係返度啦..... 但多個技能位我覺得超值喎....

回復 #108 kclee514 的帖子

我依類小商人點同呢

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-12-12 16:55 發表
我依類小商人點同呢
小商人做做下就變大商人啦

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-12-12 16:16 發表
係隻game 少人down ......
唔關事, 老電 8MB ADSL
我已經谷到盡700~720 KB / s Download ( 8M 極速 )
剛剛先 DL完
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

比我搵翻我收左係 HDD 既 大航海時代 2 既 folder
2 MB
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

回復 #110 kclee514 的帖子

好難下喎....
好多人同爭港口倒錢

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-12 17:03 發表
比我搵翻我收左係 HDD 既 大航海時代 2 既 folder
2 MB
你係邊

你地咩server

回復 #115 qcmadness 的帖子

我同戰服 你搵DOM 啦 你又可以幫到DOM 升快LV

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-12-12 17:42 發表
我同戰服 你搵DOM 啦 你又可以幫到DOM 升快LV
搵唔到佢

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-12 15:08 發表
D人係唔係有米到咁.. .. 開埋隻副官船長出黎燒船... 人工平咩...
副官燒船?

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-12-12 14:20 發表
我好耐無玩喎
昨天玩咗陣唔錯 搵到條新賺錢路
做日本燒酒

成本 46  水稻 一個 X 20 =920  
賣出接近5000 一個

一過問題係 做得唔多
未試運反去西 ...
咁拉豆仲平啦

而家又興玩番?_?
我公測完玩過,轉左free又玩過下.

個陣個fd帶拉豆,我同另外d fd就做自己野..
睇movie呀,打第2d機