[硬件] 2G 1600 = $199, 4G 1333 = $365

2G 1600 = $199, 4G 1333 = $365

4G 跌過$300
入幾多條好呢

50條,年中放返出去

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-12-4 21:23 發表
4G 跌過$300
入幾多條好呢
起碼都十條 la
香港已經完了!
http://www.no3b.net

引用:
原帖由 wai-3-love 於 2010-12-4 21:26 發表
50條,年中放返出去
個雞碎咁多.. 炒乜鬼.. 自用

計計先
1) Server - 16GB = 4 X 4GB
2) Living Room 已經 8GB DDR2, 唔使加
3) 囡囡 已經4GB DDR3, 唔使加&冇得加
4) 自己, 已經8GB DDR3, 將來replace 自己做16GB, 4 X 4GB

即係要around 8條

我想買DDR1333 2GB.........

咁我就可以正式dual channel....

雖然唔知行唔行到

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-12-4 21:29 發表

個雞碎咁多.. 炒乜鬼.. 自用

計計先
1) Server - 16GB = 4 X 4GB
2) Living Room 已經 8GB DDR2, 唔使加
3) 囡囡 已經4GB DDR3, 唔使加&冇得加
4) 自己, 已經8GB ...
我屋企都係2GB 同4GB~

我等緊 DDR3-1600/1866/2000 2GBx2 平
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

快快趣趣跌多 d la
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

價錢反彈左

引用:
原帖由 威力啤酒 於 2010-12-8 19:44 發表

價錢反彈左
E D 叫回光反照, 個大市跌, 佢點升到

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-12-8 22:23 發表

E D 叫回光反照, 個大市跌, 佢點升到
而加去到幾多?

2000有無趺到價?

I wait DDR3 1600 4GB