[硬件] 請問 asus P7H55-M PRO 仲值幾錢呀?

請問 asus P7H55-M PRO 仲值幾錢呀?

我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

$50 食!

$51

查實仲可以值幾錢呀? $600?

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-11-23 16:47 發表
查實仲可以值幾錢呀? $600?
P7H55-M $750 for new (mostly same as your MB)
so $600 is not easy to sell......
but if u really want to sell it, sell ASAP. not later than Jan 2011

引用:
原帖由 bebird 於 2010-11-23 17:04 發表

P7H55-M $750 for new (mostly same as your MB)
so $600 is not easy to sell......
but if u really want to sell it, sell ASAP. not later than Jan 2011
今晚同佢拍 d 寫真先

好想要

引用:
原帖由 sunyung 於 2010-11-26 17:47 發表
好想要
你真係有興趣?

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-11-26 17:59 發表

你真係有興趣?
堅想要, 不過睇價錢
我只係想要塊P43以上, 比我裝到Q9300既底版OK

引用:
原帖由 sunyung 於 2010-11-26 18:14 發表

堅想要, 不過睇價錢
我只係想要塊P43以上, 比我裝到Q9300既底版OK
q9300 好似係 775, 呢塊板唔係插 775 u 喎

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-11-26 18:18 發表

q9300 好似係 775, 呢塊板唔係插 775 u 喎
我都知, 考慮升I7

引用:
原帖由 sunyung 於 2010-11-26 19:16 發表

我都知, 考慮升I7
P55 + i7