[硬件] No.1 個 A-DATA SSD..

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2010-11-9 19:00 發表

等埋g3出先決定
不過我自己就應該會等埋sf隻新嘢(因為果陣差唔多考完al
咁我忍....
呢期好想敗家....sosad

64GB        $979

just bought OCZ a few days ago , 60GB $1079

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2010-11-9 18:38 發表

又話唔用intel
我都唔知
我諗christmas前
我唔用 Intel 不過都想知嘛
Intel 出G3 , 其他牌子可以再平d
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-11-9 19:37 發表

我唔用 Intel 不過都想知嘛
Intel 出G3 , 其他牌子可以再平d
G3真係可以做到好平???

個價好似平左好多咁...

引用:
原帖由 ccw 於 2010-11-9 19:12 發表

just bought OCZ a few days ago , 60GB $1079
ocz fw updat果度做得好d

想問SSD 耗電同熱量都會比傳統5400 2.5 HDD 低好多?

如果仲平落去, 配比X200 都好, 唔知可用時間會唔會有提升

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2010-11-9 21:16 發表
想問SSD 耗電同熱量都會比傳統5400 2.5 HDD 低好多?

如果仲平落去, 配比X200 都好, 唔知可用時間會唔會有提升
一定有不過唔會明顯 10分鐘到

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2010-11-9 21:31 發表
一定有不過唔會明顯 10分鐘到

引用:
原帖由 ccw 於 2010-11-9 19:12 發表

算啦
我買左intel 80GB $1490

引用:
原帖由 siupy 於 2010-11-9 21:40 發表

算啦
我買左intel 80GB $1490
邊有得計,
價錢不斷跌,新產品不斷出…………

我個G2 80GB 舊年尾買,$1900仲要老友價呀!

之前係中央田對面間唔知咩睇都係咁上下價......不過比NB用真係幾好.....我想買隻32gb比部hp5101用tim

引用:
原帖由 terryho666 於 2010-11-9 23:18 發表
之前係中央田對面間唔知咩睇都係咁上下價......不過比NB用真係幾好.....我想買隻32gb比部hp5101用tim

I am using it on notebook and I can now swing it, hit it, close and go without hesitation

its cheap but mobile01 ppl said it sucks

But 128GB SSD for such price........it's great for Notebook
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴