[硬件] 看來我無壓錯注 睇好 Bobcat

看來我無壓錯注 睇好 Bobcat

連長年  Pro-Intel 既 Tom 仔都讚好 講到好高期望
AMD
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

都慣左... 雷聲大. 雨點少...
次之都話冇壓錯注, 點知注注都輸到入肉

引用:
原帖由 孔明 於 2010-11-11 15:21 發表
踩場

引用:
原帖由 rai 於 2010-11-11 15:27 發表

踩場
事實與否, 都唔駛我多講

引用:
Intel GPU / GMA XX 次次都係 吹到自己好勁架
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-11-11 15:53 發表

Intel GPU / GMA XX 次次都係 吹到自己好勁架
個個問我, 我都話對Intel GMA 冇期望架喇
是 __ 但睇到高清冇Loop 死, 冇爆格, 硬解到咪是但囉
拎onboard 黎打機, 作死乎

引用:
次次都話人delay,
點知

引用:
原帖由 孔明 於 2010-11-11 15:56 發表

個個問我, 我都話對Intel GMA 冇期望架喇
是 __ 但睇到高清冇Loop 死, 冇爆格, 硬解到咪是但囉
拎onboard 黎打機, 作死乎
Intel 硬解到 Blu-ray 3D 先算啦
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-11-11 16:15 發表

Intel 硬解到 Blu-ray 3D 先算啦
你睇緊啦 ?

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-11-11 16:09 發表

次次都話人delay,
點知
從來唔覺得有咩野期望
呢d口水戰, 聽左笑下就算

引用:
原帖由 孔明 於 2010-11-11 16:52 發表

你睇緊啦 ?
2011年Intel...
都唔知行唔行到BD-3D...

攪到要另加chip做呢樣野...
都唔知點講好...

引用:
原帖由 孔明 於 2010-11-11 16:53 發表

從來唔覺得有咩野期望
呢d口水戰, 聽左笑下就算
咩口水戰...
真係諗住買

sub-20W platform會好好玩

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-11-11 16:53 發表

2011年Intel...
都唔知行唔行到BD-3D...

攪到要另加chip做呢樣野...
都唔知點講好...
要戴住眼鏡睇, 我第一個唔會咁做
真係有用個樣野仲R&D 緊 (唔戴眼鏡都睇到)

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-11-11 16:56 發表

咩口水戰...
真係諗住買

sub-20W platform會好好玩
聽住先啦.....追到再講

引用:
原帖由 孔明 於 2010-11-11 17:01 發表
聽住先啦.....追到再講
出緊貨

明年Q1有得買

聽講whitebird有ES玩緊