[硬件] 請幫忙推介高清手指, thx!

引用:
原帖由 dom 於 2010-10-21 22:36 發表

呢隻都 OK
8G75
不過你唔需要 Video In / Analog 之類 建議買翻 ProHDTV Multi
請問 ProHDTV Multi 係唔係用 8G75 ?

引用:
原帖由 lorym 於 2010-10-22 10:09 發表

請問 ProHDTV Multi 係唔係用 8G75 ?
Multi用realtek

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-10-22 10:12 發表

Multi用realtek
咁......邊支好收 D 呢?

引用:
原帖由 lorym 於 2010-10-22 10:20 發表

咁......邊支好收 D 呢?
之前有 post 提過 realtek 會好 d
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-10-22 10:32 發表

之前有 post 提過 realtek 會好 d
好,
咁就一於  Multi  啦。                 [size=-2]雖然可能都用唔晒 D 功能。

引用:
原帖由 lorym 於 2010-10-22 10:42 發表

好,
咁就一於  Multi  啦。                 [size=-2]雖然可能都用唔晒 D 功能。
有幾可會用得晒 d 功能先得架
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-10-22 10:44 發表

有幾可會用得晒 d 功能先得架
都係咖,
但佢地兩支差成一百蚊喎!
都要搵 D 借口過到自已果關至得咖!

買左喇,
係屯門買$355,
當然比 ssp 貴啦。

which ati driver is the best to watch tv dom?

初步測試,
好似收得冇團購果支愛國者咁好。
但試試下我支室內天線又死左!

引用:
原帖由 bosshkg16 於 2010-10-23 00:32 發表
which ati driver is the best to watch tv dom?
Win7/Vista => Catalyst 10.3 and above
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 lorym 於 2010-10-23 01:23 發表
初步測試,
唔會掛
天線問題 ?

因為 收到內部測試報告係 Multi (蟹仔Chip) 係差訊號收得重好過 8G75
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-10-23 01:27 發表

唔會掛
天線問題 ?

因為 收到內部測試報告係 Multi (蟹仔Chip) 係差訊號收得重好過 8G75
都係用同一條天線同一個軟件。
MP果支有三四格,
支愛國者就滿晒!
而且支愛國者係順過支MP。

我依家覺得好似跌左三百幾蚊咁。

引用:
原帖由 lorym 於 2010-10-23 01:23 發表
初步測試,

引用:
原帖由 dom 於 2010-10-23 01:26 發表

Win7/Vista => Catalyst 10.3 and above
i still use XPsame?