[硬件] 香港仲有無Phenom II X4 905 / 910賣?

香港仲有無Phenom II X4 905 / 910賣?

見到magic pro 個CPU support list有Phenom II X4 C2 Stepping既CPU
update BIOS又support Althon II X3 X4 series
開始seafood痕想upgrade上quad core....
Phenon II X4 905e, 910e
Althon II X4 605e, 610e
Althon II X3 e series

我見taobao900人仔有905e..
好似平得有D過份...

上個禮拜HKD$1349入手@中央田,我買時剩4,唔知佢有冇入貨。

引用:
原帖由 tat0801 於 2010-9-2 23:29 發表
見到magic pro 個CPU support list有Phenom II X4 C2 Stepping既CPU
update BIOS又support Althon II X3 X4 series
開始seafood痕想upgrade上quad core....
Phenon II X4 905e, 910e
Althon II X4 ...
910e 有得賣呀!
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

我粒 905e 都好正
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-9-3 01:29 發表
我粒 905e 都好正
me2
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

其實910e同610差幾多?

我又唔係好見有2nd hand

引用:
原帖由 tat0801 於 2010-9-3 10:43 發表
其實910e同610差幾多?

我又唔係好見有2nd hand
香港無 610 賣
905e/910e 少二手唔出奇
因為奇貨可居
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-9-3 15:12 發表

香港無 610 賣
905e/910e 少二手唔出奇
因為奇貨可居
10月去台灣先睇下買唔買...
taobao唔洗RMB900有905e...
有D吸引

引用:
原帖由 tat0801 於 2010-9-3 16:09 發表

有D吸引
計番條數買 910e 港行貨好過 la
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 dom 於 2010-9-3 01:29 發表
我粒 905e 都好正
905e/910e同舊底65W A64x2效能差太遠

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-9-3 19:09 發表

計番條數買 910e 港行貨好過 la
我都係見到RMB900即刻唔想買

引用:
原帖由 tat0801 於 2010-9-3 16:09 發表

有D吸引
買 910e 行貨 穩陣d
天然系長髮眼鏡娘 最高