[硬件] Galaxy GTX460 1GB 有無人有興趣?

dom開左post未?我地又過去捧場

引用:
原帖由 賓尼._. 於 2010-8-27 19:18 發表
我...無
我.............

都無

我聽日放過去了
Last Call today!
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-29 13:14 發表
我聽日放過去了
Last Call today!
好!我地聽日拉大隊過去:shakehand

最衰買左,唔係就食左你.....

買左inno3d 768都要1490......

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-27 23:02 發表
風神 2.0 比較嘈.......
好靜喎,我裸跑完全唔覺有聲,平風扇行 20% 40℃

引用:
原帖由 wked 於 2010-8-30 01:43 發表

我IDLE都聽到有聲.......仲要入機.......

FULL LOAD仲響.......

引用:
原帖由 wked 於 2010-8-30 01:43 發表

個人硬系認為系個bios問題

引用:
原帖由 賓尼._. 於 2010-8-30 10:25 發表

個人硬系認為系個bios問題
我想換返default個bios有無辦法?

網無得download......

引用:
原帖由 terryho666 於 2010-8-30 10:46 發表

我想換返default個bios有無辦法?

網無得download......
食左domdom張風神啦

佢早d出聲我就要左......宜家買左inno3d,自己又用緊,買黎做乜?

引用:
原帖由 terryho666 於 2010-8-30 11:05 發表
佢早d出聲我就要左......宜家買左inno3d,自己又用緊,買黎做乜?
SLI

dom仲未出post,仲諗住去捧下場

引用:
原帖由 terryho666 於 2010-8-30 17:19 發表
dom仲未出post,仲諗住去捧下場
未見

引用:
原帖由 賓尼._. 於 2010-8-30 10:25 發表

個人硬系認為繫個bios問題
我update 左啦
之前原廠個 BIOS 把風神扇重快提速嘈
上次上 Kingbo 個哥仔都問
" 咦 , update 左 BIOS 喎!"
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴