[軟件] 邪道一問 (win7)

remove WAT

keyword 就系[KB971033]

引用:
原帖由 terryho666 於 2010-8-31 17:53 發表
我巴打部機已搞掂,係時候裝sw

想問裝完win7 ultimate 64之後,window update之後有咩keyword可以令個"win7"正常運作?

仲有,有無咩patch file唔建 ...
- 7Load...er
- 唔好安某個 Update (內容有話係 "針對更改認證通過 WGA 認證..." )
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-31 21:36 發表

- 7Load...er
- 唔好安某個 Update (內容有話係 "針對更改認證通過 WGA 認證..." )
依家唔興loader, 要邪惡d, 直接remove認證

引用:
原帖由 rai 於 2010-8-31 21:59 發表

直頭唔見左個堆野

引用:

應該系認証左再remove 果堆字姐

RemoveWAT 2.25

就算個 Win7 出左 Warning 話發現你唔係使用正版,都可以起死回生

引用:
原帖由 小Ray 於 2010-8-31 22:07 發表
RemoveWAT 2.25

就算個 Win7 出左 Warning 話發現你唔係使用正版,都可以起死回生
咁又真係幾邪惡

引用:
原帖由 terryho666 於 2010-8-31 22:27 發表

咁又真係幾邪惡
人地羅賓漢來架

引用:
原帖由 Quinton 於 2010-8-31 17:54 發表
有個KB90xxx唔可以裝,一裝loader會RIP
97XXXX

引用:

我用loader 詐
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-9-1 00:27 發表

我用loader 詐
咁你下次要試下RemoveWAT啦,
快靚正