[軟件] 邪道一問 (win7)

邪道一問 (win7)

我巴打部機已搞掂,係時候裝sw

想問裝完win7 ultimate 64之後,window update之後有咩keyword可以令個"win7"正常運作?

仲有,有無咩patch file唔建議安裝?

有個KB90xxx唔可以裝,一裝loader會RIP
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

我ftp 有

keyword : windows 啟用技術

引用:
原帖由 lctang 於 2010-8-31 17:54 發表
我ftp 有
pm

666係邪D o既

引用:
原帖由 lisa22 於 2010-8-31 17:55 發表
666係邪D o既
我就生日,舊曆仲要係七月,明正言順鬼仔

Use RemoveWAT 2.25,
on Windows 7 x64 RTM,
ALL updates can be installed

引用:
原帖由 Quinton 於 2010-8-31 17:54 發表
有個KB90xxx唔可以裝,一裝loader會RIP
裝哂都無事here

引用:
原帖由 ngotto 於 2010-8-31 17:57 發表

裝哂都無事here
@@..我裝左即中招

我又買左NAS
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

引用:
原帖由 Quinton 於 2010-8-31 17:58 發表

@@..我裝左即中招

我又買左NAS
4bays?

引用:
原帖由 ccw 於 2010-8-31 17:57 發表
Use RemoveWAT 2.25,
on Windows 7 x64 RTM,
ALL updates can be installed
   google it

me: after updating WAT, juz use remove WAT 2.25, and it works again

引用:
原帖由 lctang 於 2010-8-31 17:59 發表

google it
I 'm using...
引用:
原帖由 ngotto 於 2010-8-31 17:59 發表

4bays?
2bay 水牛牌....幾好,不過個web UI有D慢.但我掛住買唔記得買HDD..頭先求其搵兩隻HD玩左成朝
人或加訕 心無疵兮

引用:
原帖由 ngotto 於 2010-8-31 17:57 發表

裝哂都無事here
x2