[硬件] 红海-mini静音版HP-825 好唔好???

红海-mini静音版HP-825 好唔好???

http://www.pccooler.cn/cn/provie ... 250&pro_id=1543

我一部用 AII x4 630
同事個部係 PII x6 1055T

呢隻夠唔夠用???

如果唔夠, $200 以內有邊隻靜D介紹???

我用hp212+,ok唔錯,不過out budget

红海至尊

聽到超頻3都
換左=沒換

一比就上s1283/212+/tranq

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2010-8-23 16:38 發表
聽到超頻3都
換左=沒換

一比就上s1283/212+/tranq
唔涷都無所謂呀...
6核部機原廠太嘈

仲有, 想問下 A fan 得唔得架???
A shop 賣個D silent 8 可唔可以???

引用:
原帖由 irvingtin 於 2010-8-23 17:00 發表
我用緊隻新高登大陸fan,30蚊有led藍光,不過好弱,勝在靜

引用:
原帖由 irvingtin 於 2010-8-23 17:00 發表
silent 8都ok
不過力水差d
a-fan 差在有光

我用呢個,$280效果相當唔錯

引用:
原帖由 T12 於 2010-8-24 08:51 發表
我用呢個,$280效果相當唔錯

I'm using it too

引用:
原帖由 ngotto 於 2010-8-24 09:37 發表

I'm using it too
幾錢邊度買?

引用:
原帖由 terryho666 於 2010-8-24 10:00 發表

幾錢邊度買?
http://www.pcbulb.com/index.php? ... 21f40f96c3658b5a7d5

引用:
原帖由 terryho666 於 2010-8-24 10:00 發表

幾錢邊度買?
SSP陽明都會有

引用:
原帖由 賓尼._. 於 2010-8-24 11:20 發表

SSP陽明都會有
諗緊212+同佢.......

不過尋日正刀收埋晒d野唔賣.......今日可能去jumbo,去jumbo就買212+算

尋日太多人, 咩都無買就走左..
個個都睇電視, 真係想講一句:
睇電視就返屋企啦..
企係個路中心做咩