[硬件] Magic-Pro HDTV Multi

Magic-Pro HDTV Multi

又收得幾好wor

回復 #1 qcmadness 的帖子

果然識揀 我想問HANG 情況係點?

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-8-24 16:43 發表

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-8-24 16:43 發表
咁我揀 MyGica TD-312 係唔係我唔識揀 ?
支 TD-312 都一樣收得幾好, 平過MP 但係冇 Cyberlink 果 d SW . . .

回復 #3 qcmadness 的帖子

有hang 機時候嘛 尤其開硬解時候
總會有hang 一次

回復 #4 RT 的帖子

今你用tm ?

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-8-24 18:57 發表
今你用tm ?
TotalMedia / 佢自家果個 . . .

回復 #7 RT 的帖子

oh ic

因為好平下 我有少少心動

引用:
原帖由 RT 於 2010-8-24 18:07 發表

咁我揀 MyGica TD-312 係唔係我唔識揀 ?
支 TD-312 都一樣收得幾好, 平過MP 但係冇 Cyberlink 果 d SW . . .
平係平用咩 chip
Mygica 間廠 既 After-sales , 祝你好運
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-25 01:23 發表

平係平用咩 chip
Mygica 間廠 既 After-sales , 祝你好運
TD312 同 HDTV Multi 好似都係用一樣o既 Realtek chip wor.
講真其實我唔太在意佢個售後, 我拎去外國用 DVB-T, 當時唔揀 MP 係因為佢個 remote 大到冇朋友 (雖然後來發覺有冇 Remote 係冇所謂, 冇用)