[硬件] 各位網友 我有疑問 幫下手

各位網友 我有疑問 幫下手

我完本用250 TRADE IN HDX945WFGMBOX

佢E-MAIL 比咗我個MODE 我

HDX945FBGMBOX <--依粒我AMD官網查唔到

GOOGLE SEARCH 一堆喎

究竟95W 定 125W

比咗依個資料

HDX945FBGMBOX        Phenom II x4 945/ AM3+/ L2+L3 8MB/ 125W/ 45nm/ Black
$ 770

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-8-20 19:00 發表
我完本用250 TRADE IN HDX945WFGMBOX

佢E-MAIL 比咗我個MODE 我

HDX945FBGMBOX <--依粒我AMD官網查唔到

GOOGLE SEARCH 一堆喎

究竟95W 定 125W
95W瓜。
應該係C3 Stepping.

回復 #2 Aware 的帖子

問題 佢地ANS 125W  我真係......

查到

Processor
AMD Phenom X4 (Quad Core) (945) 3.0GHz 4 x 512KB (L2 Cache)
Socket
Socket AM3
Architecture
32/64-bit
Technology
45nm
Core Stepping
C2
Thermal Guideline
125W
Thermal Spec
62°C

.........

究竟C2 C3 ?

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-8-20 19:14 發表
問題 佢地ANS 125W  我真係......

查到

Processor
AMD Phenom X4 (Quad Core) (945) 3.0GHz 4 x 512KB (L2 Cache)
Socket
Socket AM3
Architecture
32/64-bit
Technology
45nm
Core Stepping
C ...
http://www.xannet.com.hk/product ... id=22&pl_id=302

回復 #4 Aware 的帖子

我信唔過佢SITE 佢自己個亂來

我搵幾個SITE 係125W 喎

究竟信邊個好?

引用:
原帖由 hungjoyee 於 20/8/2010 07:38 PM 發表
我信唔過佢SITE 佢自己個亂來

我搵幾個SITE 係125W 喎

究竟信邊個好?
而家街賣個D全部都係95W...

其實可以對上面條code

請求DOM 兄指點 我真係分唔到 125W 定 95W

GOOGLE 咗 又話125 又話95 究竟125 定95

回復 #6 wai-3-love 的帖子

問係依度  

我果粒250 C2  

佢唔會TRADE 粒 C2 PII X4 比我/.\

親愛的客戶:

感謝您對建達國際 〝AMD 至尊升級行動〞 的支持,升級價格給您參考:

HDX945FBGMBOX        Phenom II x4 945/ AM3+/ L2+L3 8MB/ 125W/ 45nm/ Black
Edition            HK$770.00

貨品由升級日起計三年有效保用期。

以上價格由發出電郵日起計,一星期內有效。 如果客戶決定升級請先發電郵給我們確認型號,以便我們備貨。 我們並會回覆電郵告知那段期間可以到本客戶服務中心升級CPU。

如有其他問題,歡迎再與我們聯絡。

謝謝
建達國際(香港)有限公司
客戶服務主任啟

>
> 登記資料
> 稱謂:先生
> 姓名:
> 電郵地址:
> 聯絡電話:
> 購買產品:AMD-ADX250OCGQBOX
> 產品條碼:
> Trade-in:HDX945WFGMBOX

今不如我放去DK 好過 無今火.........

C3 95W code

GM結尾是C3 GI結尾是C2

回復 #11 wai-3-love 的帖子

多謝你 真係佩服你 我可以準備搞升級CPU 了

不過我有疑問 係

究竟佢果粒 報價果粒 係乜CODE 呢

我真係頭痕

引用:
原帖由 hungjoyee 於 20/8/2010 07:51 PM 發表
多謝你 真係佩服你 我可以準備搞升級CPU 了
多謝google好啦

回復 #13 wai-3-love 的帖子

唔做先 搵咗阿DOM 比個ANS 我先

因為GOOGLE 個ANS 唔準 果下先驚

引用:
原帖由 hungjoyee 於 20/8/2010 07:54 PM 發表
唔做先 搵咗阿DOM 比個ANS 我先

因為GOOGLE 個ANS 唔準 果下先驚
但個個都話GM係C3,GI係C2

PS:都係等dom