[硬件] VST RMA 真係 0 分,買 AMD U 真係買翻建達好!

VST RMA 真係 0 分,買 AMD U 真係買翻建達好!

試粒 U 要七個工作天 , 先決定換唔換比你
我 8 月 2 日囉去
上星期五直頭上去問佢有無消息 (打電話去係廢的, 叫你留言但係無人會打翻比你!)
答我話 唔知 未夠 七個工作天

我問佢 " 部機等粒 U 用 , 2 號到 13 號數埋點都過左七個工作天啦!!"
佢話 下星期一 (即係尋日) 有貨可以黎

好啦 , 尋晚我唔得閒 上去
今日上到去 , 開頭又話 未有貨翻, 我問佢
"又係你同事 同我 講 叫我星期一有貨可以黎 , 我粒 U 月頭 2 號放上黎比你整 , 十幾日無機用,
依家你又話無貨, 打你地熱線問 奉祀無人聽電話 , 叫人留言又無人覆,
你可唔可以比到個 100% CONFIRM 有貨既時間比我? 我唔想幾日走黎問一次!"

佢話叫我等等, 又走左入倉找下找下 就搵左粒 1055T 出黎
話換比我
我見到個盒 label 開左封 問佢"係咪舊野黎??"
佢話 全新無用過的,  只係 RMA 翻黎既話 一定會開左封先換比客 喎!

(點解建達係比全新 pack U?? )
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

不過見佢粒 U 真係 連 heatsink 痕都無條
應該係新既 ( 上過 Heatsink 會有痕的花少少)

換左翻黎 , 見到佢開左盒 , 又有d 心思思想玩下

1023 BPMW
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

神早 blacklist 左 VST, 買 AMD U 只會考慮 Xander 或者 AVNet . . .

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-17 22:38 發表
不過見佢粒 U 真係 連 heatsink 痕都無條
應該係新既 ( 上過 Heatsink 會有痕的花少少)

換左翻黎 , 見到佢開左盒 , 又有d 心思思想玩下

1023 BPMW
既然都開左盒, 幾大都玩下先啦 . . . (如果會賣番出去)

我粒245未開封,由鋪頭sd去RMA

有種咪唔好做代理啦
同SEAGATE 一樣 差~~~~~~~~

引用:
原帖由 RT 於 2010-8-17 22:39 發表
神早 blacklist 左 VST, 買 AMD U 只會考慮 Xander 或者 AVNet . . .
AVNet 系全球最大AMD代理丫...I love it

引用:
原帖由 賓尼._. 於 2010-8-17 22:45 發表
我粒245未開封,由鋪頭sd去RMA
賓尼 , 你粒 1055T 係咩 Code
天然系長髮眼鏡娘 最高

咁既代理, 算吧!

唉 , 有粒 U 翻黎 我算了
如果普通用家 , 得一部機 , 粒 U 入廠無機用整成半個月真係會發顛!
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-17 23:52 發表
如果普通用家 , 得一部機 , 粒 U 入廠無機用整成半個月真係會發顛!
今時今日大部份的 PARTS 都好大機會不能一換一, 所以情況容許都係有兩台 pc 機會好 d

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-17 23:52 發表
普通用家

引用:
原帖由 賓尼._. 於 2010-8-18 10:07 發表

普通用家
好在我係 AMD 愛好者
隨手有幾粒 AMD CPU
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-18 11:52 發表

好在我係 AMD 愛好者
隨手有幾粒 AMD CPU
我就真係普通用家

試唔試下粒新U 好呢
反正死人 VST 已經開左盒

天然系長髮眼鏡娘 最高