[硬件] 買板求教

買板求教

有無人知 BIOSTAR TA880G HD 邊度有得賣?

longhai大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

cut *

引用:
Originally posted by T12 at 2010-7-4 12:46:
有無人知 BIOSTAR TA880G HD 邊度有得賣?

Cut * , COMDEX
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

唔該曬
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

點解有 890 唔買買 880 ? 應該差唔多 ?
平幾十 ?!?

引用:
Originally posted by onehitwonder at 2010-7-4 16:28:
點解有 890 唔買買 880 ? 應該差唔多 ?
平幾十 ?!?
用緊ASrock块890G,供電部份好很熱

大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

買fan吹佢
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

引用:
Originally posted by T12 at 2010-7-4 16:32:

用緊ASrock块890G,供電部份好很熱

用料問題
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
Originally posted by T12 at 2010-7-4 14:16:
唔該曬
如果真係找唔到
你可以找/打去代理問下
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
Originally posted by dom at 2010-7-4 20:29:

如果真係找唔到
你可以找/打去代理問下
搵唔到就買返牙石算
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
Originally posted by T12 at 2010-7-4 21:35:

搵唔到就買返牙石算
Buy the 880 EVO, the one you want before. It got an energy saving feature. Will very cool in general operation.

今晚去買,但仲未決定買BioStar定ASUS好

大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

個人覺得 asus 好 d
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

Asus 880 Matx EVO/USB3 賣$850
抵到爛, 好多地方賣斷貨
& 佢會由560Mhz 行700Mhz, 即係等同890GX

Asus點都好過Biostar (我指bios方面)

另外, 你個塊890GM Pro3會唔會放?? 放幾錢??

Asus 2X PCI -E 1x