[硬件] 入左隻 Hitachi 1T @$505

入左隻 Hitachi 1T @$505

FTP準備中

果陣我買都 588
又平幾十
等640單碟

用NAS?
定係自己砌一台機玩FTP?

幾過癮喎,有中文就好啦-.-

引用:
Originally posted by 紙羊 at 2010-5-1 21:19:
幾過癮喎,有中文就好啦-.-
英文啦, 下下要中文玩少好多野
同埋... 當學英文

依家d Hitachi會唔會好易瓜?

引用:
Originally posted by 河本鬼茂 at 2010-5-1 21:54:
我唔覺囉

請問五百幾既 wd sata3 640GB 算唔算合理呀?

引用:
Originally posted by 河本鬼茂 at 2010-5-1 21:54:
我隻日立1TB 用左年半都好地地

我隻隻HDD都買日立
由80GB ,250,500,到1TB

引用:
Originally posted by pk1667 at 2010-5-1 21:58:
請問五百幾既 wd sata3 640GB 算唔算合理呀?
唔合理
因為太慢
同6401aals一樣
6402aaex=6401aals sata3
真就直上1002faex

引用:
Originally posted by 紙羊 at 2010-5-1 22:16:

我隻日立1TB 用左年半都好地地

我隻隻HDD都買日立
由80GB ,250,500,到1TB
以前IBM年代,我初初都經常同人講:「我隻隻HDD都買IBM」、「用左兩年都好地地」,點知有次隻20GB死左,之後講開始失信心。

IBM轉Hitachi後,好似見有d人話幾易瓜,所以仍然有d戒心。

引用:
Originally posted by 河本鬼茂 at 2010-5-1 23:03:

以前IBM年代,我初初都經常同人講:「我隻隻HDD都買IBM」、「用左兩年都好地地」,點知有次隻20GB死左,之後講開始失信心。

IBM轉Hitachi後,好似見有d人話幾易瓜,所以仍然有d戒心。
都係睇彩數既姐
我十幾隻日立HDD一隻都未死過,
隻日立80GB SATA,用左咁多年都仲好地地,仲要日日BT 24小時

咩牌子都好... 買電子野... 撞手神

我D HDD只係買Seagate .....