[硬件] 邊度有Cooler Master機箱現貨?

邊度有Cooler Master機箱現貨?

睇中咗隻Cooler Master 690,但係高登有版冇貨,有冇人知?

go for Mac pro Case

引用:
Originally posted by waichun at 2008-5-17 18:09:
go for Mac pro Case
Useless for PC
而且獨立買要~HKD$7k

==============

講正題,你知唔知?

漢科陳列室都冇 ? 今個月 5 定 6 號我去正都出機時, 就買到 CM690, 可以去搏下

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-5-17 20:39:
漢科陳列室都冇 ? 今個月 5 定 6 號我去正都出機時, 就買到 CM690, 可以去搏下
正都冇,漢科話台灣兩個月都冇貨比佢

去旺電碰一碰可能有機會......

估唔到我四月買完,五月已經冇貨
[img]http://i3.photobucket.com/albums/y96/siuguy0521/1-1.jpg[/img]

cm690 好幾個星期D人已經話買唔到.....

之前話大唐仲有 (2-3個星期前) 你可以打去問問

引用:
Originally posted by GeN~XP at 2008-5-17 23:39:
cm690 好幾個星期D人已經話買唔到.....

之前話大唐仲有 (2-3個星期前) 你可以打去問問
照冇……

引用:
Originally posted by Aware at 2008-5-17 23:12:

正都冇,漢科話台灣兩個月都冇貨比佢
信佢... 上次我迫佢 都嘔到出黎
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-5-18 01:09:

今日死出去同佢死過

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-5-18 01:09:

個690 幾銀 ?

買果時冇留意價錢 好似 4 字頭

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-5-18 01:09 AM:

hold住d貨想升價

你咁講, 我都覺得好有可能, 690 之後有得升, 而家有貨既就正啦 (況且呢 d 野又唔怕 out, 留耐 d 都唔驚)

Be大你上次點迫正都就範,我想參考下。