[硬件] 45nm 好易上 4G

45nm 好易上 4G

我而家終於了解到 點解 QC 同黑鳥你地咁憎人講 "實上到幾多幾多" 包超果 D 論調啦, 真係好鬼煩

岩岩又見到有人話 7300 上硬 4G

AMD 上唔到 4G
所以比人吋話廢囉
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

我見某人真係食左果粒超唔起既 7200 呢...

果d膠人不嬲都有

引用:
Originally posted by bebe2803 at 16/5/2008 18:01:
我而家終於了解到 點解 QC 同黑鳥你地咁憎人講 "實上到幾多幾多" 包超果 D 論調啦, 真係好鬼煩

岩岩又見到有人話 7300 上硬 4G
叫佢用 Intel 版超

引用:
Originally posted by dom at 2008-5-16 18:10:
AMD 上唔到 4G
所以比人吋話廢囉
P4 4GHz都一樣廢

PD 4G 都 啦, 以前我粒 915 唔加電可以 4G 又點, 一換 4300 行 1.8 打機都順過佢

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-5-16 19:06:
PD 4G 都 啦, 以前我粒 915 唔加電可以 4G 又點, 一換 4300 行 1.8 打機都順過佢
笑爆lor

所以抵果時 AMD win 佢, k8 又可以賣到貴一貴

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-5-16 19:10:
所以抵果時 AMD win 佢, k8 又可以賣到貴一貴
有幾貴
好似A64一路都平過PD架喎

冇乜印象 不過果時 X2 既 k8 係貴到我 afford 唔到

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-5-16 19:14:
冇乜印象 不過果時 X2 既 k8 係貴到我 afford 唔到
計番性價比, 都係AMD好d架

都係既, 至少都好過而家果 d, 貴, 不過唔勁

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-5-16 19:06:
PD 你賣左未
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

晨早賣左啦, 交易個 post 都冇埋