[硬件] P9750 $17xx

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-4-3 01:06:
先前去左櫃員機睇, 今個月收入比想像中少, 而家唔買住 當慳錢先啦

本來想 遲少少就整部 肥龍 + 790fx + 8800GS... 再諗下都覺得 等 n chipset 好 d, 買 8800GS 就係因為前排見到有 shop 出 $870, 用 ...
Luckily I bought G94
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

尋晚計過數 應該可以出到 5-6k 砌機, 加上賣左舊 parts 大概冇大問題, 會係 14-17 號是但一日出 SSP 砌, 到時如果 intel 代理冇再炒 U 就 本來想 AMD 不過而家除左 790FX 之外都未有一個睇得上眼

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-4-5 10:16:
尋晚計過數 應該可以出到 5-6k 砌機, 加上賣左舊 parts 大概冇大問題, 會係 14-17 號是但一日出 SSP 砌, 到時如果 intel 代理冇再炒 U 就 本來想 AMD 不過而家除左 790FX 之外都未有一個睇得上眼
Welcome to AMD Club
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

如果係果時 冇乜好既 AMD 板選 可能會...

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-4-6 10:24:
如果係果時 冇乜好既 AMD 板選 可能會...
講真 ....如果 NV 生性d 快d 出新 chipset 配肥龍 我 可能過檔玩翻 nForce
SB600 真係唔夠 SATA 用
天然系長髮眼鏡娘 最高

http://forum.hkepc.com/viewthrea ... &extra=page%3D1
大鑊......早知買 120 啦

熱到 rexXx 都話熱 真係擔心.....
天然系長髮眼鏡娘 最高

4 個真係唔夠...

就黎夏天啦 如果真係咁熱就...

唔超唔加電既話 應該 ok 既
天然系長髮眼鏡娘 最高

9750 預設行既 2.4 會唔會已經好熱 ?

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-4-8 12:42:
9750 預設行既 2.4 會唔會已經好熱 ?
PM 問過 rexXx 話用原廠 HSF ok 的, idle 就熱少少
Full load 比 A64x2 熱就當然了 , 95W TDP
天然系長髮眼鏡娘 最高

其實上果星期初 行腦場時有人同我講聽日或者下星期一前 Q9450 會到, 如果真係又冇點貴到, 或者又會 intel...

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-4-10 18:09:
其實上果星期初 行腦場時有人同我講聽日或者下星期一前 Q9450 會到, 如果真係又冇點貴到, 或者又會 intel...
Q9450唔駛$2700都偷笑

希望唔會過 2600 啦

友台有人買埋 9850BE 影埋相, 真係吊癮 有人 有板冇 U, 又有人 有U 冇板...

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-4-10 21:25:
友台有人買埋 9850BE 影埋相, 真係吊癮 有人 有板冇 U, 又有人 有U 冇板...
等埋790GX先算