[硬件] P9750 $17xx

P9750 $17xx

遲少少可以入貨

引用:
Originally posted by qcmadness at 2008-3-31 22:57:
遲少少可以入貨
$12XX內絕對想得過,相此Intel同價品而言

引用:
Originally posted by Tommi_Vercetti at 2008-3-31 23:04:

$12XX內絕對想得過,相此Intel同價品而言
你short架? $12xx?

引用:
Originally posted by qcmadness at 2008-3-31 23:05:

你short架? $12xx?
sor, 眼花
3春無記錯是否$12XX?

引用:
Originally posted by Tommi_Vercetti at 2008-3-31 23:07:

sor, 眼花
3春無記錯是否$12XX?
$150 / $175

引用:
Originally posted by qcmadness at 2008-3-31 23:12:

$150 / $175
vy competitive

引用:
Originally posted by qcmadness at 2008-3-31 22:57:
遲少少可以入貨
唔好毒我啦.......我會死
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

好似聽聞過 之後 nvidia 板都一定會有 on board 顯示同埋玩 hybrid SLI, 係唔係真

近來最新的 AM2+ nvidia 板 應該係 8300 ? 有冇再高級少少既

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-4-1 16:49:
好似聽聞過 之後 nvidia 板都一定會有 on board 顯示同埋玩 hybrid SLI, 係唔係真

近來最新的 AM2+ nvidia 板 應該係 8300 ? 有冇再高級少少既
yep, 會有780A (無記錯的話)

引用:
Originally posted by Tommi_Vercetti at 2008-4-1 22:43:
幾時有
漢仔今晚 問佢 M7N78 無貨
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
Originally posted by dom at 2008-4-1 23:00:

幾時有
漢仔今晚 問佢 M7N78 無貨
印象中5月先有正式版

引用:
Originally posted by Tommi_Vercetti at 2008-4-1 22:43:

就等佢

出埋肥龍 Black Edition 的話
諗緊回歸 Spider Platform 好唔好 ( HD3870 重係手 )
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-4-2 01:17:

就等佢
唔睇好…

先前去左櫃員機睇, 今個月收入比想像中少, 而家唔買住 當慳錢先啦

本來想 遲少少就整部 肥龍 + 790fx + 8800GS... 再諗下都覺得 等 n chipset 好 d, 買 8800GS 就係因為前排見到有 shop 出 $870, 用佢頂番 一年半年都 ok, 況且呢 d 抵玩野 俾其他人知道就好快掃哂... 或者 聽日落場 見仲有 8800GS 就砌啦

而家仲翻炒 G92 真係冇眼睇, 買貴卡 卡王 而家唔係時候