[硬件] C2D E4700: G0 Stepping

C2D E4700: G0 Stepping

會唔會用少 d 電 好超 d

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-3-17 22:22:
會唔會用少 d 電 好超 d
唔知

http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLAWE
Q9300 sounds like a good overclocker
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

如果仲好超過 9450 果 d 有得諗

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-3-19 15:24:
如果仲好超過 9450 果 d 有得諗
要睇第一水好唔好超
不過見 E8 系話 超得勁 +電勁 粒U 會超完一輪變左超唔起
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

根本係唔穩定 之後再開機 開唔返果隻掛

成堆人都博 500或以上 FSB, 新手都係咁, 第一次開到機入到 唔代表之後都都架

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-3-19 20:55:
根本係唔穩定 之後再開機 開唔返果隻掛

成堆人都博 500或以上 FSB, 新手都係咁, 第一次開到機入到 唔代表之後都都架
唔關事…XS/OCQQ那邊已反映45nm U的縮肛問題,是幾日後縮,不是一段時間後縮。

引用:
Originally posted by Tommi_Vercetti at 2008-3-20 01:31:

唔關事…XS/OCQQ那邊已反映45nm U的縮肛問題,是幾日後縮,不是一段時間後縮。
INTEL 45nm CPU 有 bug ?
不過見到 QQ 個邊  RAM 神問玩 AMD
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
Originally posted by dom at 2008-3-20 02:48:

INTEL 45nm CPU 有 bug ?
不過見到 QQ 個邊  RAM 神問玩 AMD
yep