[硬件] G 記 GeForce 9600GT Vs HIS HD3870 512MB

G 記 GeForce 9600GT Vs HIS HD3870 512MB

問左 Kingbo , 下星期五有得囉
新玩具 我黎啦

Bye bye AMD

[ Last edited by dom on 2008-2-22 at 05:38 ]
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

終於出啦, 或者係時候換走張 6800 去

幾$$?

KINGBO 未有價比到我
要出個當日先知.. ( NDA? )

http://www.tweaktown.com/reviews/1293/3
如果係呢張就正
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
Originally posted by dom at 2008-2-17 01:05:
KINGBO 未有價比到我
要出個當日先知.. ( NDA? )

http://www.tweaktown.com/reviews/1293/3
如果係呢張就正
根本就係

星期一上 Kingbo 落訂先
天然系長髮眼鏡娘 最高

等你好消息 買到 / 有報價既話記得通知我地

打左去 KINGBO hold 了一張
一到貨 call 我
不過未知價

今日落 SSP 個陣 曾經去過 Cut * 睇下張 HIS HD3870 IceQ3 到左貨未
話無貨唔知幾時翻 我先決定打去 K 仔代理 HOLD 卡

新玩具新玩具
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
Originally posted by dom at 2008-2-18 17:04:
打左去 KINGBO hold 了一張
一到貨 call 我
不過未知價

今日落 SSP 個陣 曾經去過 Cut * 睇下張 HIS HD3870 IceQ3 到左貨未
話無貨唔知幾時翻 我先決定打去 K 仔代理 HOLD 卡

新玩具新玩具 ...
96GT開賣$15 - $1699就有點不值

引用:
Originally posted by Tommi_Vercetti at 2008-2-18 20:14:

96GT開賣$15 - $1699就有點不值
唔知價
但係代理話唔會過 $1600
天然系長髮眼鏡娘 最高

15xx 就算了 太貴

還以為是 1400 樓下...

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-2-19 18:12:
15xx 就算了 太貴

還以為是 1400 樓下...
買 A 記 HD3850 512MB
天然系長髮眼鏡娘 最高

1950pro 我唔想 up , 所以唔去買 3850...

6800 想換, 就等緊新 N 卡, 8600 果 d 太廢, 等到而家 9600 就岩哂啦

屋企一張 N 一張 A, 仲可以對比埋 同一個 game 一玩就知高低

香港新野邊有平架

引用:
Originally posted by qcmadness at 2008-2-19 19:18:
香港新野邊有平架
唔係香港ar,係所有地方都係