[硬件] 被 AMD 毒中 .......

被 AMD 毒中 .......

鬼叫係 AMD Fans
話說今日去 SSP 取貨 (*Sapphire + ASUS)

路過 中央田見佢放左粒黑盒版 A64x2
不嬲見開 6000+ / 6400+ 都無興趣既

但係比我見到........ 5000+
$1K 多少少 (普通版 5000+ @ $94x )
貴 $100
但係多個黑盒 同無左 HEATSINK FAN

望多兩望

荷包唔見 $1K (From AMD : Thanks Thanks ! 多謝清貨 )
頂.......塊 M2N-MX 應該有新玩具玩了

今晚回家補相

[ Last edited by dom on 2007-10-9 at 01:15 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

終於買左 :wahaha:

最重要都係睇佢可以點超 :nauig:

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2007-10-8 22:55:
終於買左 :wahaha:

最重要都係睇佢可以點超 :nauig:
唔知了
聽日得閒先用塊 M2N-MX 試玩

已補相
聽日測試

AMD 頂住呀.....等你粒 K10 Tri-Core

好像是倍頻可以高過預設的 ?

Here you go Test Report

塊版仔 3.0 摸頂了 ( 3.1GHz 入唔到 Windows , DDR2-533 , HTT2x 都唔得)

唔知有咩 AMD 板或者 chipset 係特別好超既呢

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2007-10-9 23:33:
唔知有咩 AMD 板或者 chipset 係特別好超既呢
MP 版

不會 mp 690 也比一般 570 也好吧 雖說 on board matx 來說 690 也不錯...

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2007-10-10 00:38:
不會 mp 690 也比一般 570 也好吧 雖說 on board matx 來說 690 也不錯...
要 nForce 版先好超.....690G 谷唔到太高呢

好彩而家 d AMD 板都幾抵玩下, under $1k 已經有靚野

3.08GHz
3.1 GHz 估計唔夠電 , boot 唔起 ( 底版 CPU Max 1.4V)

[ Last edited by dom on 2007-10-10 at 21:19 ]

k8 最多先 1.4v 會唔會少左 d 真係 not for oc 既板...

就係囉
我覺得粒 U 有得上高d 的
可惜塊細版唔爭氣

我依家等緊 support K10 既大版 (最好有埋 CrossFire 同埋最好都係 華仔牌 )
出左 既話 台 S939 就退役了

粒 5000+ BE 就會回家做 "美幸號"
公司會用翻原本粒 3600x2