[硬件] Sapphire 香港轉代理???

Sapphire 香港轉代理???

EPC 個邊有人講 但係又唔講係會轉邊間
Kingbo 做得 Ok 呀 (佢初初 唔出名個陣已經登記左做零售商了....唉)

引用:
Originally posted by dom at 2007-9-19 03:23:
EPC 個邊有人講 但係又唔講係會轉邊間
Kingbo 做得 Ok 呀 (佢初初 唔出名個陣已經登記左做零售商了....唉)
我見無事wor
不過會有新版ATI Original卡,香港出唔出唔知 (made by Sapphire)

[ Last edited by Tommi_Vercetti on 2007-9-19 at 16:13 ]

頭先打去問左 Kingbo ( 我自己都有張 Sapphire X1950Pro Ulitimate)
已 CONFIRM 左月尾公報 Sapphire 會轉由 "另一間" 代理接手
之前由 Kingbo 賣出的 Sapphire 繼續由 Kingbo 保養, 新卡由新代理保用

買左 Kingbo 保既朋友請放心好了

個人意見  : 個人唔多鍾意 H 記代理 , 保用時間偏短 , 服務麻麻

好賣重會貴一截

[ Last edited by dom on 2007-9-19 at 19:09 ]

引用:
Originally posted by dom at 2007-9-19 16:26:
頭先打去問左 Kingbo ( 我自己都有張 Sapphire X1950Pro Ulitimate)
已 CONFIRM 左月尾公報 Sapphire 會轉由 "另一間" 代理接手
之前由 Kingbo 賣出的 Sapphire 繼續由 Kingbo 保養, 新卡由新代 ...
邊間先?

未知
有人傳 Honnic .....

引用:
Originally posted by dom at 2007-9-20 02:09:
未知
有人傳 Honnic .....
係我話既

引用:
Originally posted by 小童 at 2007-9-20 02:23:

係我話既
oh rly???

究竟會係邊間代理接手呢
月尾就會知

有d 想買翻張 Kingbo 保既 HD 2900PRO 留念 (如果 Kingbo 唔再做 Sapphire 代理的話)

CONFIRMED
係 Honnic
佢做既話 唔鬼買了

又少一間好卡既brand揀

引用:
Originally posted by qcmadness at 2007-9-28 01:19:
又少一間好卡既brand揀
睇黎我以成部機都係 ASUS  XDDDDDD