[智能電話] M仔 Defy

引用:
原帖由 foobar 於 2011-1-10 19:36 發表

PCCX
我無ac
用大學果個啦!

引用:
原帖由 shirleyee 於 2011-1-10 19:37 發表

用大學果個啦!

polyu wi-fi ?!

你話 出街 用pccx ma, 姐係你有ac
屋企用pccx ?

引用:
原帖由 foobar 於 2011-1-10 19:38 發表

polyu wi-fi ?!

你話 出街 用pccx ma, 姐係你有ac
屋企用pccx ?
universities via pccw
地鐵月台都有架!

引用:
原帖由 shirleyee 於 2011-1-10 19:39 發表

universities via pccw
地鐵月台都有架!
lol
同polyu 果個一樣?!

咁當上台算 $68 咪好唔抵 XD

引用:
原帖由 lorym 於 2011-1-10 19:27 發表

好多好多好多,
WIFI 都可能快過 3G 啦。
所以我都由人仔轉去 SMV。
check 下 email, 上 下 QQ MSN 已好夠,又唔算慢

引用:
原帖由 foobar 於 2011-1-10 19:42 發表

lol
同polyu 果個一樣?!

咁當上台算 $68 咪好唔抵 XD
username: sch email
pw: sch email pw

引用:
原帖由 foobar 於 2011-1-10 19:16 發表

我而家先 留左 XD都唔知幾時 可能要成個月

希望 人仔$68(無限GPRS, 算係咁啦) 果個plan + defy 可以順利出到
真係好crazy, 可能而家買已經叫 好遲~ 快d入啦

心想不如俾多 $ 400舊上 XT720 ,
但係 defy$25xx實在太吸引, 都要 wait先
XT720 係孤兒仔
唔好出

我係九龍城人仔walk in 出左一部,
部機比我細佬, 個台我用, 比部舊金山用~
聽佢講幾好~

引用:
原帖由 shirleyee 於 2011-1-10 19:45 發表

username: sch email
pw: sch email pw
u student

引用:
原帖由 irvingtin 於 2011-1-10 20:55 發表
我係九龍城人仔walk in 出左一部,
部機比我細佬, 個台我用, 比部舊金山用~
聽佢講幾好~
幾時的事

唔係打手,呢部機可以話係我玩咁多部機性價比最好既一部

雖然我無玩過android,但係我覺得佢tune得部機幾好,唔知係咪因為仲係2.1既關係,應該熟晒手

不過佢有1.2gb左右既rom比你裝野,唔駛app2sd都得,另外佢有個app係可以share 3g出去

3防果d function就唔提啦,基本野,另外佢行program都好smooth,我拎左機大半個月都未hang過機,kill完task有2xx ram,應該夠用

如果唔係貪快,我都想peoples出,反正價錢差唔多仲多左張2g卡可以比屋企人用,宜家自己用smv 238 plan

引用:
原帖由 terryho666 於 2011-1-11 00:31 發表
唔係打手,呢部機可以話係我玩咁多部機性價比最好既一部

雖然我無玩過android,但係我覺得佢tune得部機幾好,唔知係咪因為仲係2.1既關係,應� ...
好野真係多人識!

引用:
原帖由 foobar 於 2011-1-10 23:13 發表

幾時的事
上星期5定6既事....

睇no.1話peoples就返大貨

有promoter既shop會分多d