[智能電話] iphone 4 交易現場 : 10/12 $6200 - 6240

引用:
原帖由 孔明 於 2010-11-22 15:58 發表

仲想join 埋一齊多個idea 添
我未收到貨,否則,可能可以join....
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-22 16:02 發表

暫時賺左既,應該夠買D7000 Kit。

如果剩低果d賣到5900/pc,可能夠買"無敵兔" body。
我而家都可能賺到部nex 5

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-22 16:03 發表

等聽日先放唔通 ?

引用:
原帖由 孔明 於 2010-11-22 16:04 發表

等聽日先放唔通 ?
你近MK的話就去問左先,好價咪放囉,唔好夾硬等。
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-22 16:05 發表

你近MK的話就去問左先,好價咪放囉,唔好夾硬等。
問左觀塘交收5850 一部 , ssp 未知, 估佢既價都係咁上下....
諗緊好唔好放俾觀塘友 , 順道回家 ....
今晚可能去SSP 放...始終SSP 感覺上好似好價D
其實我一D都唔近SSP / MK , 我工作地點係:shakehand台山

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-22 16:02 發表

暫時賺左既,應該夠買D7000 Kit。

如果剩低果d賣到5900/pc,可能夠買"無敵兔" body。

我都系賣過一部 only

引用:
原帖由 cainester 於 2010-11-22 16:09 發表

入多幾部, 賺多幾部

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-22 16:03 發表

me 2

引用:
原帖由 孔明 於 2010-11-22 16:08 發表

問左觀塘交收5850 一部 , ssp 未知, 估佢既價都係咁上下....
今晚可能去SSP 放...始終SSP 感覺上好似好價D ...

我響 :shakehand台山喎

我唔想特登走去MK ST,有時落到去先發現唔好價,都唔知放唔放好。
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 cainester 於 2010-11-22 16:09 發表

你有正職收入嘛,又有得去日本玩,我量左地成年有多。
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 孔明 於 2010-11-22 16:08 發表

今晚可能去SSP 放...始終SSP 感覺上好似好價D ...
SSP 邊度????
MK 其實近少少, 不過第一次, 唔知去邊好

引用:
原帖由 孔明 於 2010-11-22 15:58 發表

仲想join 埋一齊多個idea 添
我今晚仲要有其他野忙, 仲1516緊去唔去先好

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-22 16:10 發表

我響 :shakehand台山喎

我唔想特登走去MK ST,有時落到去先發現唔好價,都唔知放唔放好。
走去SSP, 回收價都唔差, 我鍾意SSP 班友多過ST

引用:
原帖由 irvingtin 於 2010-11-22 16:11 發表

SSP 邊度????
MK 其實近少少, 不過第一次, 唔知去邊好
未知, 去到問, 一唔一齊???

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-22 16:11 發表

你有正職收入嘛,又有得去日本玩,我量左地成年有多。
量左成年