[智能電話] iphone 4 交易現場 : 10/12 $6200 - 6240

6140 SOLD 埋最後一部
本來話 6150 , 拎左部機後話冇散紙, 想 6100 比我
最後 6140 , 得一部癈事再嘈又問價...
EPC 個邊話仲有排升, 真係信不信由你, 無機一身輕~~

引用:
原帖由 kof2003 於 2010-12-2 22:19 發表
6140 SOLD 埋最後一部
本來話 6150 , 拎左部機後話冇散紙, 想 6100 比我
最後 6140 , 得一部癈事再嘈又問價...
EPC 個邊話仲有排升, 真係信不信由你, 無機丠...
你去ST放定call收機佬?
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-12-2 23:22 發表

你去ST放定call收機佬?
今日見到UWANTS 二個鍾升O左差唔多兩百...

由6000-->6180

UWANTS 收機佬~~
始創中心217 號舖~~
不過要打O左上去問~

今日夜晚七點半放晒機LO~~~

sold all tonight @ $6310 in ST

借問你地放個D, 係幾多GB?

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-12-7 20:46 發表
借問你地放個D, 係幾多GB?
16GB
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

仲咁值錢??
4988 買入, 5xxx賣出?
差價可以補貼無限data

唉, 而家為data plan而苦惱中

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-12-7 22:17 發表
仲咁值錢??
4988 買入, 5xxx賣出?
差價可以補貼無限data

唉, 而家為data plan而苦惱中
我早係3GS 年代已經處理好了...

引用:
原帖由 孔明 於 2010-12-7 22:18 發表

我早係3GS 年代已經處理好了...
但上smv
佢個plan 都係好鬼貴
解決不了.. 計唔掂數... 好似PCCW著數D

而家睇緊 Galaxy S 放到幾多錢

邊間plan 抵出?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 jeffreylkc 於 2010-12-8 21:11 發表
邊間plan 抵出?
計番條數, 出左部手機, 放左出去, 仲有幾百蚊執

繼續~

引用:
原帖由 孔明 於 2010-12-10 13:48 發表
繼續~
期待你既直擊報導  
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-12-10 14:47 發表

期待你既直擊報導  
擺明收機佬趁生活態度又開訂, 即刻插價

引用:
原帖由 孔明 於 2010-12-10 14:52 發表

擺明收機佬趁生活態度又開訂, 即刻插價
呢 D 擺明 la
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們