[硬件] [濃縮版] AMD Core Innovation Update Press

引用:
原帖由 Puff 於 2014-5-7 00:37 發表

佢已經講左出 A57 APU 十卜 Android
雖然 x86 應該會繼續出,Mullins 果種定位
Support Android呢個term太general

引用:
原帖由 qcmadness 於 2014-5-7 00:39 發表

Support Android呢個term太general
支援得 Android 不外乎就平板同手機架姐

引用:
原帖由 Puff 於 2014-5-7 00:40 發表

支援得 Android 不外乎就平板同手機架姐
我指任何架構都可以話自己support Android

引用:
原帖由 qcmadness 於 2014-5-7 00:41 發表

我指任何架構都可以話自己support Android
咁樣喎
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Puff 於 2014-5-7 00:41 發表

咁樣喎
我有睇, 不過你明白我意思啦

引用:
原帖由 qcmadness 於 2014-5-7 00:43 發表

我有睇, 不過你明白我意思啦
15 年呢個景狀佢做得粒 A57 APU 出黎
除左平板同堆 fanless 又要有圖形既嵌入外仲有乜目標
呢樹十卜 android 除左劍指平板我諗唔到可以點解

引用:
原帖由 Puff 於 2014-5-7 00:45 發表

15 年呢個景狀佢做得粒 A57 APU 出黎
除左平板同堆 fanless 又要有圖形既嵌入外仲有乜目標
呢樹十卜 android 除左劍指平板我諗唔到可以點解

我指的係, 就算無寫support Android, 一樣用得

新料

引用:
原帖由 dom 於 2014-5-6 09:47 發表
K12 = 10h APU Family = (Llano) ?!?
有人話 K12 係山峰名,咁岩路線圖上面都有個山形 Icon...
http://en.wikipedia.org/wiki/K12_%28mountain%29

引用:
原帖由 Puff 於 2014-5-8 13:23 發表

有人話 K12 係山峰名,咁岩路線圖上面都有個山形 Icon...
http://en.wikipedia.org/wiki/K12_%28mountain%29
都係出左先講啦

AMD Notebook 死晒咁濟....
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2014-5-9 16:36 發表
AMD Notebook 死晒咁濟....
仲有唔少Kabini
Kaveri / Richland就無哂

咁死得啦.......淨Desktop AMD 已經無咩好打......
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴