[硬件] 腦場有得賣未?GA-C1037UN-EU Fanless

引用:
原帖由 qcmadness 於 2014-3-6 19:17 發表

垃圾回覆, 唔肯入就唔肯入
香港唔好賣的入來托?

而且有Regional model一點都唔出奇, 仲要可能只有少量
"All animals are equal, but some animals are more equal than others."

引用:
原帖由 469394 於 2014-3-6 20:28 發表

MINIX™ B75M-USB3
http://www.jwele.com/motherboard_detail.php?1240
做Rounter 想平又慳電
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 愚生 於 2014-3-6 22:58 發表

做Rounter 想平又慳電
世事唔會咁完美既
香港已經完了!
http://www.no3b.net

引用:
原帖由 469394 於 2014-3-6 23:31 發表

世事唔會咁完美既
貴沒問題  唔要快  要慳電!..
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 愚生 於 2014-3-7 11:07 發表

貴沒問題  唔要快  要慳電!..
查實是旦一塊 ITX + 犀利王應該都唔係好花電姐
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 2014-3-7 11:16 發表

查實是旦一塊 ITX + 犀利王應該都唔係好花電姐
但做唔到無FAN + 雙LAN
第一誌願移民反大陸!
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 qcmadness 於 2014/3/6 19:17 發表

垃圾回覆, 唔肯入就唔肯入
we all know , only some ppl think Synnex is good

引用:
原帖由 BlackBird 於 2014/3/6 21:31 發表

香港唔好賣的入來托?

而且有Regional model一點都唔出奇, 仲要可能只有少量
Especially ppl only know to buy high clock high performance

引用:
原帖由 愚生 於 2014-3-7 11:50 發表

但做唔到無FAN + 雙LAN
唔計價錢, j & w b75 + 犀利王 應該做到你要求喎

Wait for Celeron J lor
I know some mb is coming in this month

引用:
原帖由 dom 於 2014-3-7 12:06 發表
I know some mb is coming in this month
Dual Lan wor

引用:
原帖由 qcmadness 於 2014/3/7 12:33 發表

Dual Lan wor
Buy a card la

Celeron G1820 + B85N quite good la
High performance ,not very high power usage <55 W full load

引用:
原帖由 dom 於 7/3/2014 12:06 發表
J1900 (10W, quad core)