[硬件] Gigabyte 竟然有全走蟹 Intel 板

引用:
原帖由 bebird 於 2014-2-11 16:28 發表

why?
怕壞版掛

引用:
原帖由 bebird 於 2014-2-11 16:28 發表

tat has ivy cpu
連U換law
到佢壞版時, 隨時連1150都 fade out 了

回覆 16# tamalemon 的帖子

對..
我對住塊giga H67 好唔妥佢..
不過又未死...:rolling:
願燈力與我常在

引用:
原帖由 tat0801 於 11/2/2014 17:21 發表
對..
我對住塊giga H67 好唔妥佢..
不過又未死...:rolling:
some problem?
i'm also using H67, but not giga

回覆 19# bebird 的帖子

無USB 3.0 header
願燈力與我常在

引用:
原帖由 tat0801 於 2014-2-11 17:30 發表
無USB 3.0 header
早知比張usb3 連sata過你顶住先

冇usb3真係呢

引用:
原帖由 tamalemon 於 2014-2-11 17:33 發表

早知比張usb3 連sata過你顶住先

冇usb3真係呢
佢後面有兩個USB 3.0
所以我已經買左個3.0 powered hub 用...
願燈力與我常在

引用:
原帖由 tamalemon 於 2014/2/11 16:14 發表

B冇onbaord?
B75/B85 dont have RAID

引用:
原帖由 tamalemon 於 2014/2/11 16:27 發表

haswell 把啦
Rubbish Haswell so easy die

引用:
原帖由 tat0801 於 2014/2/11 15:42 發表
收皮啦咁..
Found 689

引用:
原帖由 dom 於 2014-2-11 18:33 發表

Rubbish Haswell so easy die

回覆 26# tamalemon 的帖子

咁我都係keep住用算了..

都係果句... 如果我唔係打機...
我真係會買mac mini
願燈力與我常在

引用:
原帖由 tat0801 於 2014/2/11 20:16 發表
咁我都係keep住用算了..

都係果句... 如果我唔係打機...
我真係會買mac mini
3C 得金的士有
重要話翻埋呢水代理未必再翻 (主力賣 8 系 推 Haswell , 個場靜到死)
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

Gigabyte 塊 H77M-D3H 真係全走蟹
Atheros Gb LAN
VIA HD Audio
AMD 我反而買唔到板係全走/半走蟹 , 全蟹宴就有
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 tamalemon 於 2014/2/11 20:14 發表

粒 i3 我新買七日就死一組 IMC ,iGPU 傻既
依家連行 Single Channel 降埋 iGPU 頻都同我 間中死機
換過U 試即刻無事

唔係話 好穩定既咩, 重 過我超完玩左幾年既 AMD U
i3 無得超 重要唔係雞牛 用埋原裝散熱

最多比人入話 塊 Biostar 唔得 但係換完U 試乜事都無 根本係 Intel U 體質越出越虛
塊板 BIOS 連 VCore 都無得加, RAM Voltage 最高得 1.65V 乜超頻setting 都無想賴我超死U 都無得賴

天然系長髮眼鏡娘 最高