[硬件] NV黎料 , Mobile Gaming @ XBOX360/PS3 level

引用:
原帖由 Henry 於 2014-1-6 18:43 發表

T4咪Toshiba用囉。
可唔可以話 toshiba 專用冷門野,比如話 temash...

引用:
原帖由 Tommi_Vercetti 於 2014-1-6 18:43 發表

希望明日有Project Discovery睇
GMT +8 08:00 AM Live Cast

引用:
原帖由 Puff 於 2014-1-6 18:35 發表

煙:AVX2, KNL 同 Avoton 撈緊過界;iGPU 食緊 NVDA/AMD low-end
A: ARM APU... 今年 PASS,下年年初有得諗;AMD 打緊入嵌入系統,唔知算唔算同 Tegra 鬥;APU 擺明想食 Notebook,不過 CPU 同歷史因素拖後腿;Mobile Gaming... 真 ...
N記HPC如果配埋Tegra K1做cluster,應該有戲睇鳥

引用:
原帖由 Puff 於 2014-1-6 18:45 發表

GMT +8 08:00 AM Live Cast
人在現場,到時先算

引用:
原帖由 Tommi_Vercetti 於 2014-1-6 18:45 發表

N記HPC如果配埋Tegra K1做cluster,應該有戲睇鳥
唔係話大粒 maxwell 內建 denver 咩

引用:
原帖由 Puff 於 2014-1-6 18:47 發表

唔係話大粒 maxwell 內建 denver 咩
傳第一批就咁Maxwell mid-end,大Maxwell + Denver就未知

Tegra K1好似好勁咁

Spec係好勁呀,未又係冇support冇driver,冼完LG冼Google,你仲想冼邊間呀HIHI

話說 192 SP 跑 365 GFlops 要 950 Mhz.
老老實實我覺得相比起黎 AMD Mullins 4C 4.5W 整體可信 D.

引用:
原帖由 Puff 於 2014-1-6 21:38 發表
話說 192 SP 跑 365 GFlops 要 950 Mhz.
老老實實我覺得相比起黎 AMD Mullins 4C 4.5W 整體可信 D.
Kelper行950
又黎核彈

引用:
原帖由 Tommi_Vercetti 於 2014/1/6 18:48 發表

傳第一批就咁Maxwell mid-end,大Maxwell + Denver就未知
好期待 GTX860
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

AMD 重未訓醒
粒 A10-7850K 叫價 $1400 傻的嗎 ?
平都話者, 要 Performance 駛鬼買你 AMD 夠我買 i5 啦
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2014-1-6 22:02 發表
AMD 重未訓醒
粒 A10-7850K 叫價 $1400 傻的嗎 ?
平都話者, 要 Performance 駛鬼買你 AMD 夠我買 i5 啦
係美金價定係ONX代理價?

有人出game 俾佢部機先講啦
到時仲少過Wiiu

聽朝 9 AM 輪到 A 仔show
睇戲
天然系長髮眼鏡娘 最高