[硬件] 心郁郁想換左張顯卡去

心郁郁想換左張顯卡去

而家張係 HIS1950pro iceq, 想整張 3850 或者俾多 d 要 8800GT, 雖然係中價卡換中價卡, 不過應該會快唔少掛

再換走 d corsair (value) RAM, 而家佢地上 8xx 都有問題, 有時會開唔到機

鬼叫而家冇新既卡王出, 唔通而家仲買 8800GTX 咩, A 果邊擺明冇, N 果邊又唔知等到幾時... 唔等啦

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-1-1 22:38:
而家張係 HIS1950pro iceq, 想整張 3850 或者俾多 d 要 8800GT, 雖然係中價卡換中價卡, 不過應該會快唔少掛

再換走 d corsair (value) RAM, 而家佢地上 8xx 都有問題, 有時會開唔到機

鬼叫而家冇 ...
14/2 --> 98GTX (G92x2)
XX/2 --> RV670x2

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-1-1 22:38:

鬼叫而家冇 ...
8800GT 有人話見到 $15xx

果 D 雙 GPU 就係唔想要呢 orz

一話換顯卡, 個 iceq 既風扇就壞左 嘈到...

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-1-3 18:56:
一話換顯卡, 個 iceq 既風扇就壞左 嘈到...
oops.......

引用:
Originally posted by dom at 2008-1-2 00:37:

8800GT 有人話見到 $15xx
問有冇保時店家支吾以對果張?

引用:
Originally posted by HEAVEN‧傑 at 2008-1-3 21:37:

問有冇保時店家支吾以對果張?
顯示卡區有人講
都唔知係咪 Mouse good

引用:
Originally posted by dom at 2008-1-4 00:01:

顯示卡區有人講
都唔知係咪 Mouse good
貌似唔係…

如果有漢仔保就 ok 啦

原裝風扇既 8800GT 真係降價就好啦

說起個風扇拍幾下又不嘈了 不過出了事又沒保, 要放 2 手真是難上加難, 或者換用來換軍票算了

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-1-4 00:45:
如果有漢仔保就 ok 啦

原裝風扇既 8800GT 真係降價就好啦

說起個風扇拍幾下又不嘈了 不過出了事又沒保, 要放 2 手真是難上加難, 或者換用來換軍票算了
可能張卡發你脾氣 , 同我部機一樣

近來我太多野做, 冷漠左佢, 依家底板同 RAM 都傻傻地

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-1-4 04:14:
近來我太多野做, 冷漠左佢, 依家底板同 RAM 都傻傻地
乜版先?

giga 965p s3

不過 windows 係 OEM 既, 廢事出問題, 拖得就拖啦

bebe 你隻咩牛??
轉玩 HD38xx 系列最好有 450W 以上....