[硬件] 點解個個都買 Crosshair 4?

點解個個都買 Crosshair 4?

好似唔使錢咁

6核效應

真係好想知, 佢地買黎插乜野咭
Display 一張??? 高清TV?? 再加RAID & LAN???
真係R頭...

我起碼都要插 display card, 軟 & 硬 raid card 各一

890GX 對我來講都好夠……………但我一心等推土機

六核 + 四 gpu

駛唔駛用 1000w 牛 ?

引用:
Originally posted by onehitwonder at 2010-5-15 23:02:
六核 + 四 gpu

駛唔駛用 1000w 牛 ?
保險 d 緊係要 la

引用:
Originally posted by ccw at 2010-5-15 20:47:
應該下年Q2先有....

引用:
Originally posted by fo2live at 2010-5-16 00:14:

應該下年Q2先有....
I know...

引用:
Originally posted by fo2live at 2010-5-15 18:18:
好似唔使錢咁
美幸號係要最好的

790FX + SB750 既下一代
轉 890FX + SB850 好合理
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
Originally posted by dom at 2010-5-16 02:18:

美幸號係要最好的

790FX + SB750 既下一代
轉 890FX + SB850 好合理
但好想知, 一樣係890FX
ASUS CROSSHAIR IV VS BIOSTAR 890FX
真係可以有$900差價? 係品牌, 保養方面, 唔出奇
但大家都係用一兩張PCIE咭
技術, 功能, 真係可以值900?

biostar 890fx d 插槽擺位好唔掂

引用:
Originally posted by fo2live at 2010-5-16 10:19:

但好想知, 一樣係890FX
ASUS CROSSHAIR IV VS BIOSTAR 890FX
真係可以有$900差價? 係品牌, 保養方面, 唔出奇
但大家都係用一兩張PCIE咭
技術, 功能, 真係可以值900?
因為 ASUS 個品牌 + ROG  有名你叫  "老襯共和國"
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
Originally posted by ccw at 15/5/2010 20:47:
still 1 yr to go

唉 ... 我就勉為其難用住粒 6核先再等堆土機 ....