[硬件] 聯力 PCV351 好唔好用???

聯力 PCV351 好唔好用???

可以放 MATX 板
又唔太大, 比起 Silverstone SG02, 邊隻好D???

兩隻都唔同價位
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
Originally posted by pk1667 at 2010-7-8 17:18:
兩隻都唔同價位
因為:
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1473718

而 SG02 好似賣 $520 左右

引用:
Originally posted by irvingtin at 2010-7-8 17:19:

因為:
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1473718

而 SG02 好似賣 $520 左右
條賣家之前已經賣過一次 la, 唔明佢點解上次交收唔成功, 所以如果你係 bid 的話, 真係要問清楚 + 小心 d 呀!

引用:
Originally posted by pk1667 at 2010-7-8 17:21:

條賣家之前已經賣過一次 la, 唔明佢點解上次交收唔成功, 所以如果你係 bid 的話, 真係要問清楚 + 小心 d 呀!
咁都係算啦...
真係買既, SG02 好過~~

引用:
Originally posted by irvingtin at 2010-7-8 17:22:

咁都係算啦...
我都用過 SG02 & PC-V350, 如果你唔係成日裝裝拆拆的話, 其實 SG02 都 OK 架, 當然講散熱 v351 會好 d la

PS : SG02 最後 D 鏍絲俾我扭滑 "牙o左

引用:
Originally posted by irvingtin at 8/7/2010 05:22 PM:

咁都係算啦...
SG02 USB係正面

今日係+都睇過隻V351,但一見D usb係右邊就

引用:
Originally posted by pk1667 at 2010-7-8 17:25:

我都用過 SG02 & PC-V350, 如果你唔係成日裝裝拆拆的話, 其實 SG02 都 OK 架, 當然講散熱 v351 會好 d la

PS : SG02 最後 D 鏍絲俾我扭滑 "牙o左
不過 SG02 唔係 Tool free.....

引用:
Originally posted by wai-3-love at 2010-7-8 17:25:

SG02 USB係正面

今日係+都睇過隻V351,但一見D usb係右邊就
v352 可左可右的

引用:
Originally posted by pk1667 at 2010-7-8 17:26:

v352 可左可右的
不過唔係前~~

引用:
Originally posted by irvingtin at 8/7/2010 05:34 PM:

不過唔係前~~
因為買得呢幾隻都係拎黎做HTPC,唔係正面好煩

引用:
Originally posted by wai-3-love at 2010-7-8 17:37:

因為買得呢幾隻都係拎黎做HTPC,唔係正面好煩
做 htpc 緊係揀 d hi-fi 型的 case la