[硬件] [即將賣走的家當] AMD 平台合用

[即將賣走的家當] AMD 平台合用

有興趣既版友可以 reply

1. ICON HD4670 512MB (重有一個半月保用)
2. GELID ICY VISION (未知賣唔賣)
3. Athlon II X2 245

由於隔離台開 post
唔係呢個 post 賣了
廢事 25 報吋以為我兩邊賣!

Updated List

天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

比時間我考慮下

4 同10你心中有無價?

就幫我哥砌機,2/3/5有性趣.......

2/3唔知邊個好.....

引用:
原帖由 terryho666 於 2010-7-29 15:11 發表
就幫我哥砌機,2/3/5有性趣.......

2/3唔知邊個好.....

引用:
原帖由 ngotto 於 2010-7-29 15:17 發表

我都係咁諗,用1055應該可以頂3年

不過咁咪同我部一樣咁滯

4. Phenom II X2 555BE (Xander 保)
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 dom 於 2010-7-29 13:53 發表
有興趣既版友可以 reply

1. ASUS M3A79-T DELUXE (漢科保至 明年 ?)
2. Phenom II X6 1055T (VST 保)
3. Phenom II X4 955BE (AVNET 保)
4. Phenom II X2 555BE (Xander 保)
5. ASUS M4A87TD EVO (漢科 ...
10. Magic Pro AKGX-M 有興趣, for old AM2 CPU.

都沒am2 u

有冇pricelist?
2有興趣

引用:
原帖由 terryho666 於 2010-7-29 15:18 發表

我都係咁諗,用1055應該可以頂3年

不過咁咪同我部一樣咁滯
咪幾好,壞左可以拎黎用住先

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2010-7-29 16:50 發表
都沒am2 u
5050e / Sempron x2 2100+ / 5200+ CZ 收藏品了.....
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

2/9都有興趣
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

引用:
原帖由 dom 於 2010-7-29 17:50 發表

5050e / Sempron x2 2100+ / 5200+ CZ 收藏品了.....
我對 5050e 有興趣喎

2+5仲有幾耐保,一set會唔會平d?