[硬件] 腦場隨記 - Athlon II X2 / X3 / X4 缺貨?!

腦場隨記 - Athlon II X2 / X3 / X4 缺貨?!

腦場隨記 - Athlon II X2 / X3 / X4 缺貨?!
今晚落去行 SSP , 3C 似乎都無咩 x2 ......

Athlon II X2 3C 得翻 正貨之都有價
Athlon II X3 亦都係 無咩model 淨
Athlon II X4 得 635/640

講到 3C 最誇張係金的士
Athlon II X2 / Athlon II X3 全線無晒報價
$1000 內得翻 "Athlon II X4 640" 同 "Phenom II X2 555"

唔通 Athlon II X2/X3 C3 大貨就到?

- 香港d AMD 代理精過你條尾
次次 臨落價/有新 Model 前 都同你 "清晒存貨" 無U 賣

唔通 就黎有Athlon II X2/X3 (全 C3) 到貨?
定係有新 Model
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

price drop

Maybe Athlon II Full line switch to Rev C3  Stepping
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

改買Semprom
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

Sempron 無貨呢
我都係因為心癮走左落去找 Sempron 140 玩開核 先知道缺貨
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-17 12:14 發表
Sempron 無貨呢
我都係因為心癮走左落去找 Sempron 140 玩開核 先知道缺貨
Sempron 140都無
DOM唔係有Sempron 140架喇咩

原本開到核個粒
比舊公司 d 人 唔問我借黎試壞板 , 死左
建達話無貨 , 問我 Trade-in , 我補錢 Trade 左做 240e
天然系長髮眼鏡娘 最高

今日落去
Athlon II X2 245/250 有貨.....
問過 相熟既金的士 sales 哥仔睇過

唔係 C3
不過CPU 週期 "1030 "
好新 , 2010年 7 月出廠
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-17 14:11 發表
今日落去
Athlon II X2 245/250 有貨.....
問過 相熟既金的士 sales 哥仔睇過

唔係 C3
不過CPU 週期 "1030 "
好新 , 2010年 7 月出廠
我粒1017都仲未開

1030 唔知會唔會好超d
不過見佢空左 $5xx ~ 9xx 個價位
應該有新野
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-17 14:31 發表
1030 唔知會唔會好超d
不過見佢空左 $5xx ~ 9xx 個價位
應該有新野
你買返黎試試

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-17 14:10 發表
原本開到核個粒
建達話無貨 , 問我 Trade-in , 我補錢 Trade 左做 240e
壞板死左U

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-17 14:10 發表
原本開到核個粒
真系衰其實我本身都想玩

x4宜家邊粒抵買?

引用:
原帖由 terryho666 於 2010-8-17 17:44 發表
x4宜家邊粒抵買?
AII / PII