[硬件] [AMD愛好者系列#43] 新玩具 - AMD Athlon II X3 445

[AMD愛好者系列#43] 新玩具 - AMD Athlon II X3 445

找到全場最平
$595 入手 3.1GHz 三核 C3
CACAC AC 1019 BPMW

天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

開唔到四核
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-25 14:29 發表
開唔到四核
失望

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-25 14:29 發表
開唔到四核
L3 lei?

BPMW都開唔到

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-25 13:53 發表
找到全場最平
$595 入手 3.1GHz 三核 C3
CACAC AC 1019 BPMW
加一核價上都上唔少..

引用:
原帖由 bebird 於 2010-8-25 14:56 發表

L3 lei?
要找翻塊 ASUS M4A87TD EVO 試先知
一開 ACC 就 hang 係 boot 機畫面

威健代理保用 (水)
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 LKNim 於 2010-8-25 15:31 發表
BPMW都開唔到
希望佢好超d 補翻數
天然系長髮眼鏡娘 最高

我粒440用HR-02試左得4340
PI can't 4200

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2010-8-25 16:13 發表

加一核價上都上唔少..
Athlon II X4 640 (3GHz) $795
貴 $200
天然系長髮眼鏡娘 最高

頂 雷code 黎
開唔到核 (粒core 有問題 , 開左會 BIOS Checksum Error )
開唔到 L3 (同上 )
上唔到 4GHz
天然系長髮眼鏡娘 最高

証明左呢個世界平野無好, 好野唔會平

引用:
原帖由 irvingtin 於 2010-8-31 11:14 發表
証明左呢個世界平野無好, 好野唔會平
好在我買呢d 都係平野
天然系長髮眼鏡娘 最高

其實呢粒U大唔大機會開到4 or L3?
$500一粒未必開到4既二手叫唔叫合理?
THX

引用:
原帖由 rai 於 2010-8-31 22:23 發表
其實呢粒U大唔大機會開到4 or L3?
$500一粒未必開到4既二手叫唔叫合理?
THX
博開核呢樣 睇你個人
我呢期黑仔 , 連買三粒 都雷 , 所以 no comment
天然系長髮眼鏡娘 最高