[硬件] 有無人會放 TR Ultra 120 EX

有無人會放 TR Ultra 120 EX

我有興趣收購一隻靚仔的
超頻專用標準配備

此post 時限為 5 天
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-10-4 21:59 發表
我有興趣收購一隻靚仔的
超頻專用標準配備

我只有 black ver., 不過未諗住放
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-10-4 22:08 發表

我只有 black ver., 不過未諗住放
Black edition
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-10-4 21:59 發表
我有興趣收購一隻靚仔的
超頻專用標準配備

呢隻野一用就好難keep得令仔

引用:
原帖由 賓尼._. 於 2010-10-4 22:47 發表

已試過中招

引用:
原帖由 賓尼._. 於 2010-10-4 22:47 發表

我都明
我自己有隻
已經氧化晒 啞色........

新買 幾錢隻
其實我唔想新買 因為主要真係用黎玩超頻用
手頭已有 Tranquillo .....其實用既機會都唔多

駛唔駛呢
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-10-5 01:52 發表

我都明
我自己有隻
已經氧化晒 啞色........

新買 幾錢隻
其實我唔想新買 因為主要真係用黎玩超頻用
手頭已有 Tranquillo .....其實用� ...
$480
http://www.pcbulb.com/index.php? ... mp;products_id=2216
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

True Copper...

引用:
原帖由 BlackBird 於 2010-10-5 12:53 發表
True Copper...
你隻收藏品黎的
唔好啦

我睇下有無人唔用賣者
不過用得 U120EX 既 , 好少見賣走
天然系長髮眼鏡娘 最高

其實我想買過隻...