[硬件] Corsair 都變埋 Altech ........

Corsair 都變埋 Altech ........

妖........新代理話認保用 , 咁鬼僻......有事真係買過隻算數

唉 , 我買隻 Corsair HX850 就係貪漢科保用腳
依家換左 Altech

之前版友們都有不愉快經歷 (訂 Case ......唔信問 QC )
賓尼直頭比代理話  label 上機爛左就唔保

雖然識人係Altech 做 但係真係唔多想買佢保既野
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

電 話 : (+852) 3187 4111
E-mail: [email protected]
主 頁 : www.altech.com.hk
地 址 : 香港荃灣海盛路九號有線電視大廈 25 樓 05 室

呢問代理真係遠到無朋友......

引用:
原帖由 tamalemon 於 2011-1-12 01:45 發表
近我舊居wo

引用:
原帖由 tamalemon 於 2011-1-12 01:45 發表
遠都算 la, 最慘交通唔方便
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-1-12 09:06 發表

遠都算 la, 最慘交通唔方便
荃灣港鐵有shuttle bus

引用:
原帖由 ngotto 於 2011-1-12 10:11 發表

荃灣港鐵有shuttle bus
我完全唔知

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-1-12 10:21 發表

我完全唔知
here
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 ngotto 於 2011-1-12 12:27 發表

here
多謝你既資料

引用:
原帖由 小童 於 2011-1-12 00:56 發表

電 話 : (+852) 3187 4111
E-mail: [email protected]
主 頁 : www.altech.com.hk
地 址 : 香港荃灣海盛路九號有線電視大廈 25 樓 05 室
一聽到有線大廈就火滾.......

全線都係???

大獲 , 我隻 CX400

希望隻Vx450 hx620 生生性性 我仲幫人出左好多Cosair