[硬件] 請推介$50以下12cm風扇

請推介$50以下12cm風扇

抽出用
唔洗太大風
耐用就得

好似買到CM級
但係噪音主要係睇你有無清塵

$20 LIAN-LI FAN 啱唔啱
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-9-15 13:46 發表
$20 LIAN-LI FAN 啱唔啱
邊度有?

我都想揾隻for U120EX 用...

A Fan囉~ 幾抵用,但唔建議用係CPU散熱氣應的說XD

引用:
原帖由 rfdingo 於 2011-9-15 21:35 發表
A Fan囉~ 幾抵用,但唔建議用係CPU散熱氣應的說XD
I know...我成日都係到諗有邊隻fan抵玩又岩用係HS上...

買就買貴d 啦
認真...........長開 你都唔想隻風扇漏油之類

唔駛買到 WING 12
我 CPU 係用 Sunon 12cm $80
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-9-15 23:02 發表
買就買貴d 啦

Personally I suggest Wings, easy to wash, long-lasting and 5 years warranty and satisfactory performance.

cooler master 就咪搞了
Hi~

Btw, a brand called CEMC, their 120mm fans(Black frame, transparent blades) are also not bad, and the price should be <$50 in new Golden if I am correct.
Quiet and airflow is ok.

引用:
原帖由 siupy 於 2011-9-15 16:17 發表

邊度有?
我有數把係手
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 dom 於 2011-9-15 23:02 發表
買就買貴d 啦

sunon 係咪得 陽日月有?
以前佢剛出 磁浮時有買,近幾年就轉左A fan 同Wing了