[硬件] 聯力Lian Li A04

聯力Lian Li A04

有無師兄玩過? 覺得如何?

下次換 Case 我計劃係佢

鐘意佢 Size 唔高, 又多 HD 同有兩把 Fan 吹

PC-B25F

引用:
原帖由 ccw 於 2011-9-20 16:01 發表
PC-B25F
冇前置3.0既case我已經唔會諗

引用:
原帖由 小Ray 於 2011-9-20 16:15 發表

冇前置3.0既case我已經唔會諗
PC-B25S

呢個 case 唔錯, 不過要小心如用塔式 cpu 散熱器的話, 一定要度清楚高度
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 ccw 於 2011-9-20 16:01 發表
PC-B25F
無USB 3.0
M-ATX case

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-9-20 17:26 發表
呢個 case 唔錯, 不過要小心如用塔式 cpu 散熱器的話, 一定要度清楚高度
原裝散熱 for i3 only

我換左A04啦...
小小心得....要拆左個HDD cage出來先可以上MB

引用:
原帖由 tat0801 於 2011-9-20 21:24 發表
我換左A04啦...
fan 嘈唔嘈?

引用:
原帖由 tat0801 於 2011-9-20 21:24 發表
我換左A04啦...
呢個問題都唔大, 反正好多matx case 都要拆hd先可以拆MB
師兄你買左幾多錢呀?

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-9-21 11:03 發表

呢個問題都唔大, 反正好多matx case 都要拆hd先可以拆MB
師兄你買左幾多錢呀?
BTW, you may ask A Lo as he usually has a better offer.

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-9-21 11:03 發表

幾多錢呀?
FROM JUMBO
Lian-Li聯力 PC-A04/BK 鋁合金 (黑色) Micro ATX Tower Case - $760
Lian-Li聯力 PC-A04/S 鋁合金 (銀色) Micro ATX Tower Case - $760
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-9-21 11:38 發表

FROM JUMBO
Lian-Li聯力 PC-A04/BK 鋁合金 (黑色) Micro ATX Tower Case - $760
Lian-Li聯力 PC-A04/S 鋁合金 (銀色) Micro ATX Tower Case - $760
升得咁緊要..
之前 SSP 重見 $6xx

引用:
原帖由 ccw 於 2011-9-21 11:32 發表

BTW, you may ask A Lo as he usually has a better offer.
之前問過佢, 無回音, 再問下先...