[智能電話] 華強港行 iPhone 4S 預訂價 $5,800 人民幣

華強港行 iPhone 4S 預訂價 $5,800 人民幣

華強北已有最新港行 iPhone 4S 預訂價,16GB 為 5,800 人民幣,折合港幣約為 $7,108 。當然這個不等於回收價,因為店舖也要賺。不過很多水貨店會以華強的價格作指引去評估回收價格。

來源 :

http://www.appletuan.com/t/25#reply2

回收頂盡6k5 ?

引用:
原帖由 XT 於 2011-11-10 07:06 PM 發表
回收頂盡6k5 ?
先達放機唔係要過兩手架咩?
先達舖頭食啲價,過手畀莊家又食啲價,如果莊係直接華強北應該唔洗食多層..

唔通我要cut 單?!

部機直上華強

引用:
原帖由 dx 於 2011-11-10 07:24 PM 發表
唔通我要cut 單?!
斷估有6千蚊掛?

引用:
原帖由 Heee 於 2011-11-10 07:25 PM 發表
部機直上華強
畀啲關員屈Q咗,你連5千蚊本都冇埋

引用:
原帖由 dannyboy 於 2011-11-10 19:28 發表

畀啲關員屈Q咗,你連5千蚊本都冇埋
關員一早換哂ip4s啦...有班傻仔日日送機比佢地換...

引用:
原帖由 dannyboy 於 2011-11-10 19:28 發表

斷估有6千蚊掛?
昨晚tvg話收$6100,今晚唔知

好似插水中...

先達 iPhone 4S 收機價最新價位(行/水)(更新時間:11/11 14:30)

相信不少人購買了 iPhone 4S 後,也會第一時間拿到先達放機賺錢,串哥決定為大家送上這些資訊,讓大家對最新行情有一定程度的了解。

(資料來自樂天科技)

iPhone 4S 行貨回收價(黑/白同價):

16GB:$6,200

32GB:$6,800

64GB:$7,400

(資料來自 G-World)

iPhone 4S 行貨回收價(黑/白同價):

16GB:$6,300

32GB:$6,800

64GB:$7,300

iPhone 4S 水貨回收價(黑/白同價):

16GB:$5,700

32GB:$6,300

64GB:$6,800

另外,有店舖負責人表示,現時先達商場內 iPhone 4S 機量多至「滿瀉」,以上價位隨時會在今日傍晚進一步下調,如果有心放機的人士,就要盡快出手了。

預備 F5,Apple Store 今日再賣 iPhone 4S

你還買不到 iPhone 4S 嗎?現在方法多的是,可以上台出機無限供應,現時不同零售點有貨續賣。如果還是買不到,大家可以等待今日 Apple Store 網上商店試試運氣。因為剛才致電 Apple 熱線,表示有興趣購買 iPhone 4S,客服人員表示,顧客可以稍等,因為今日 Apple 會重開網上 Apple Store 之 iPhone 4S。但至於何時開,開多久等問題則沒有答覆,看來不少朋友今日又要預備狂按 F5 了。