[智能電話] Samsung G Nexus 後備電 99蚊~!

Samsung G Nexus 後備電 99蚊~!

我爸爸用台機....岩岩打上去samsung36984698留左.....但冇貨...要等...!!

有得咁很平重

乜買電話唔係送士啤電咩?
longhai大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 T12 於 14-1-2012 12:11 PM 發表
士啤後再士啤囉。

引用:
原帖由 T12 於 2012-1-14 12:11 發表
係咪送原裝士啤電先
咩叫做 NFC 電池?

Viva la vida

Dklm, 買果晚數碼通條友話無,打去三星又話十二號起買要問返鋪,落鋪剩係有得留電話,比個電郵 pp個cs,希望留到粒,數碼通得六百粒

寫左個幾百字(英文)既EMAIL比PP CS ,岩岩收到沙田shop打黎,留左粒

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2012-1-14 12:16 PM 發表

係咪送原裝士啤電先
咩叫做 NFC 電池?
因為galaxy nexus係將粒NFC擺咗落電池度

換電要小心、Galaxy Nexus 電池暗藏 NFC 天線?
http://www.ringhk.com/news2.php?id=4569

引用:
原帖由 dannyboy 於 2012-1-14 21:44 發表

因為galaxy nexus係將粒NFC擺咗落電池度

換電要小心、Galaxy Nexus 電池暗藏 NFC 天線?
http://www.ringhk.com/news2.php?id=4569
NFC 天線黎,唔係NFC 主要部分

借第2個網張圖先

GALAXY NEXUS 的底板圖

藍色個格先係NFC 個粒CHIP .

唔理咁多,總之以後可以睇八達通餘額

引用:
原帖由 terryho666 於 2012-1-14 22:24 發表
唯一有用的功能?!

引用:
原帖由 terryho666 於 2012-1-14 22:24 發表
得咩

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2012-1-14 12:16 發表

係咪送原裝士啤電先
咩叫做 NFC 電池?
Momax X-level,一樣係1700mah,耐用過原廠電
longhai大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

頂,用跟機粒原裝電,讀唔到,上網睇原來要新d既八達通,搵日換左佢先

引用:
原帖由 terryho666 於 2012-1-14 23:48 發表
頂,用跟機粒原裝電,讀唔到,上網睇原來要新d既八達通,搵日換左佢先
特登去換卡?!
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!