[硬件] 有冇2.1 Speaker可以推介

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-1-19 17:34 發表

體積? 有無反中情意結?
如果1K以下, 講抵買就一定係國產貨
細返d 太大未必有位放,我間房好多野
我冇反中情義結
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

引用:
原帖由 Quinton 於 2012-1-19 22:10 發表

細返d 太大未必有位放,我間房好多野
我冇反中情義結
Hivi 惠威 D1080-IV, D1010-IV, D1010MKII(08款)

Bose隻5仔,subwoofer太大隻,塞唔落

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-1-20 18:38 發表
已買??    

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-1-20 18:38 發表
甘你唔洗唸C3

引用:
原帖由 ngotto 於 2012-1-20 20:22 發表

甘你唔唸C3
咁o岩經過Bose門市

其實試唔真,因為有一堆大陸豪客試緊大喇叭

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-1-20 20:51 發表

咁o岩經過Bose門市

其實試唔真,因為有一堆大陸豪客試緊大喇叭
我指C3個subwoofer仲大

引用:
原帖由 ngotto 於 2012-1-20 22:06 發表

我指C3個subwoofer仲大
唔係嘛

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-1-20 22:53 發表

唔係嘛
低音箱箱体尺寸: 268(宽W)×330(高H)×309(深D)mm

Edifice s330d都幾好!

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-1-21 14:33 發表
Edifice s330d都幾好!
系.但衛星喇叭聲底較簿

請問呢套 SPEAKER 除 POWER 外係唔係唔駛駁其他線架?
Inspire S2 Wireless
http://hk.store.creative.com/spe ... reless/4-19009.aspx

香港已經完了!
http://www.no3b.net

引用:
原帖由 ngotto 於 2012-1-22 11:00 發表

系.但衛星喇叭聲底較簿
但已經俾Creative 13xx o個套Gigaworks T3好

回復 163# rickywk 的帖子

我覺得我個T40II 係低音已經over左= = (2.0)

唉,S330D我幾鍾意,但而家擺subwoofer個位我想擺空氣清新機,咁我腳底又無咁多位放隻subwoofer...

一係睇埋隻M3200先

P.S. 呢幾日打左幾日機,隻2.1又無事喎,妖